Jucatorii de la FC Botosani revin din vacanta! Cantonamente in tara si in Turcia!

Jucatorii de la FC Botosani revin din vacanta! Cantonamente in tara si in Turcia!

 Sheriff Tiraspol - FC Botosani  

Dupa ce au sarbatorit Craciunul si Revelion cu familia si prietenii dragi, jucatorii de la FC Botosani sunt asteptati la reunirea lotului. Sarmalele, carnatii si friptura vor fi inlocuite cu alergari in cele doua cantonamente, unul la munte si altul la mare.

Elevii lui Cristi Pustai se vor reuni pe data de 11 ianuarie, la stadionul Municipal. A doua zi, jumatate din lot va merge in cantonamentul din Gura Humorului, iar cealalta jumatate va merge la Iasi pentru a face vizita medicala, urmand ca dupa ce vor termina sa meagra si ei la munte. 

S-a ajuns in aceasta situatie, dupa ce o parte dintre jucatori au efectuat vizita medicala inaintea meciurilor din Europa League, iar aceasta a expirat in luna decembrie, inaintea incheierii campionatului, astfel ca acestia au fost nevoiti sa faca vizita medicala pana ultimul meci din 2015.

FC Botosani va ramane la munte pana pe data de 22 ianuarie, atunci cand vor reveni la Botosani.



Nu va sta foarte mult, pentru ca in perioada 25 ianuarie - 10 februarie a fost programat cel de-al doilea cantonament, in Antalya - Turcia, acolo unde vor merge majoritatea echipelor din Liga 1.

In Turcia, FC Botosani sunt programate 6 meciuri amicale. Imediat dupa terminarea cantonamentului, lotul ros-alb-albastru va reveni la Bucuresti, urmand ca in week-end-ul 12-14 februarie sa joace pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, impotriva celor de la Dinamo Bucuresti.
 

 

Spune-ne opinia ta