Jucatorii Botosaniului care s-au remarcat in meciul cu Steaua! Vezi ce nota a primit Tudor, dupa partida de pe Municipal!

Jucatorii Botosaniului care s-au remarcat in meciul cu Steaua! Vezi ce nota a primit Tudor, dupa partida de pe Municipal!
Jurnalistii de la Gazeta Sporturilor au acordat note fotbalistilor care au evoluat sambata seara in partida dintre FC Botosani si Steaua, in baza analizelor facute de InStat Football, compania care monitorizeaza meciurile de fotbal.

Cei mai buni jucatori de pe teren, de la FC Botosani, au fost Michael Nagdeu, revenit dupa accidentare, si Gonzalo Cabrera, care a intrat pe teren in startul reprizei a doua. Cei doi fotbalisti au primit nota 7, cea mai mare a meciului, alaturi de alti doi stelisti, Tosca, Iancu si Cojocaru.

Michael Ngadeu a avut o prestatie excelenta in defensiva Botosaniului, existand siguranta care a lipsit in primele meciuri din acest sezon. Din pacate accidentarea lui "Misu" a recidivat si sunt sanse mici ca acesta sa fie pe teren la urmatorul meci.

La polul opus se afla Gabriel Vasvari si Dan Roman, ambii primind nota 4. Cea mai mica nota a meciului a incast-o atacantul Steleui, Alexandru Tudorie, care a primit nota 3.

Si prestatia lui Alexandru Tudor a fost analizata si daca cei doi asistenti au primit notele 6 si 7, centralul meciului a primit nota 4.

 

 

Spune-ne opinia ta