Jefuită ziua în amiaza mare de un bărbat de etnie romă!

A intrat în curtea unei femei sub pretextul că vrea să îi dea nişte bani, dar planurile sale au fost cu totul altele! O femeie în vârstă de 74 de ani, din satul Tudora, a rămas fără banii pe care îi avea în casă, hoţul fiind un cetăţean de etnie romă.

La data de 14 mai, în jurul orei 15.00, un bărbat de etnie romă, pe care femeia nu îl cunoştea, a intrat în curte spunându-i acesteia că trebuie să îi dea o sumă ce bani, ce ar reprezenta un ajutor de înmormântare.

Într-un moment de neatenţie al proprietarei, bărbatul a intrat în locuinţă de unde a sustras suma de 1.400 de lei, după care s-a făcut nevăzut.

Când şi-a dat seama că bărbatul pe care l-a primit în curte era de fapt un hoţ, femeia a anunţat Poliţia. Oamenii legii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Poliţiştii îl caută acum pe bărbatul care a prădat-o de bătrână.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...