Botoşănean depistat în timp ce escalada gardul sediului Poliţiei de Frontieră! Vezi ce voia să facă!

Poliţişti de frontieră din cadrul structurii Pază şi Control Acces a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat un bărbat în timp ce escalada gardul instituţiei.

În data de 17 mai a.c., în jurul orei 00.30, poliţişti de frontieră din cadrul structurii Pază şi Control Acces a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul executării misiunii specifice, au observat o persoană care intenţiona să pătrundă în perimetrul parcării instituţiei, prin escaladarea gardului.

Poliţistul de frontieră care efectua misiunea de supraveghere a procedat la interceptarea şi legitimarea persoanei stabilind că aceasta este cetăţeanul român Narcis A., în vârstă de 25 ani, domiciliat în judeţul Botoşani, cu antecedente penale. Asupra tânărului au fost descoperite cinci telefoane mobile.

Din cercetările efectuate şi din declaraţiile bărbatului s-a stabilit faptul că  acesta intenţiona să arunce bunurile în curtea Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi, care se afla în imediata apropiere a clădirii I.T.P.F. Iaşi, cu scopul de a fi preluate de un prieten care este încarcerat.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura informării lucrătorilor din cadrul Secţiei 2 a Poliţiei Municipiului Iaşi. Persoana şi bunurile au fost predate unui echipaj  din cadrul Secţiei 2 a Poliţiei Municipiului Iaşi, lucrători care au întocmit dosar penal conform art. 185 alin 3 din Legea nr. 254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal.       

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...