Jandarmii sunt în căutarea bazariştilor care au împiedicat un control vamal efectuat de inspectori din Botosani si Suceava!

Jandarmii sunt în căutarea bazariştilor care au împiedicat un control vamal efectuat de inspectori din Botosani si Suceava!
Jandarmii încearcă să-i depisteze pe comercianţii din Bazarul Suceava care joi, 23 iunie, i-au împiedicat pe inspectorii vamali să desfăşoare un control.

În baza legii, jandarmii suceveni au la dispoziţie şase luni pentru a-i identifica şi sancţiona pe vinovaţi, care vor fi amendaţi pentru tulburarea liniştii publice.

În dimineaţa zilei de 23 iunie, cîteva zeci de bazarişti s-au revoltat în momentul în care în centrul comercial au ajuns echipe de control de la Direcţia Vamală Suceava şi Botoşani.

Ei erau nemulţumiţi că sunt supuşi permanent verificărilor. Pentru calmarea spiritelor s-a apelat la jandarmi, informeaza suceava-news. Vameşii căutau produse accizabile, precum cafea, alcool şi ţigări, iar din cauza protestului comercianţilor, ei au reuşit să facă verificări la doar două chioşcuri amplasate la intrarea în centrul comercial.

Vameşii au ridicat şampoane, articole de uz casnic, săpunuri şi pastă de dinţi. Bazariştii i-au acuzat pe inspectorii vamali că îşi însuşesc mărfurile confiscate.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
3

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a...

Botoșăneanul Gheorghe Sorescu, alături de noua generație de jandarmi! (Foto)

astăzi, 15:56
19

Cei 148 de elevi ai promoției aprilie 2024 de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni se îndreaptă către un capitol nou al vieții lor, plini de entuz...

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
295

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...