Jandarmii cu inimă mare: Daruri pentru nenea Gheorghe și bani pentru o fetiță aflată în mare necaz! (Foto)

Moș Crăciun nu vine doar la copiii cuminți, ci are grijă și de oamenii în vârstă, care au nevoie de ajutor pentru a-și trăi bătrânețea în liniște și cu demnitate.

Jandarmii cu inimă mare: Daruri pentru nenea Gheorghe și bani pentru o fetiță aflată în mare necaz! (Foto)

Vineri dimineață a venit rândul jandarmilor să se asigure că nea Gheorghe din satul Crasnaleuca, comuna Coțușca, are suficiente bucate de pus pe masă, atât de Crăciun, cât și în perioada următoare.

Jandarmii nu au fost singuri în vizită. Împreună cu ei a fost preotul Relu Cornel Coțovanu, cel care a înființat Asociația „Sfântul Ioan Iacob Hozevitul” și a pus în slujba oamenilor nevoiași toate eforturile și resursele sale.

”De la el am aflat de situația grea în care se află nea Gheorghe, unul dintre oamenii din zonă care beneficiază de bunătatea și implicarea membrilor asociației”, au transmis reprezentanții IJJ Botoșani.

Tot astăzi, o sumă de bani adunată din donațiile jandarmilor botoșăneni, în cadrul campaniei ”De Crăciun, fii mai bun!", a fost virată în contul unei fetițe în vârstă de 13 ani, care este nevoită să facă o operație la coloana vertebrală, pentru a evita riscul de de a rămâne imobilizată într-un scaun cu rotile.

”De Crăciun, putem fi buni! Ceea ce nouă ni se pare puțin, poate însemna mult pentru semenii noștri aflați în suferință, cărora trebuie să le întindem, nu doar în această perioadă, o mână de ajutor, fără a aștepta nimic în schimb. Sărbători fericite tuturor!”, este urarea transmisă de jandarmii botoșăneni.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
122

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
475

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
186

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...