Jandarmii botosaneni raman in misiune pana pe 26 aprilie!

Meseria de jandarm presupune implicare profesionala si plasarea pe locul doi a timpului petrecut cu familia de sarbatori.

Dupa misiunile de Paste, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Botosani se pregatesc pentru executarea unor noi misiuni de ordine publica, cu ocazia manifestarilor organizate de municipalitate la Zilele Orasului.

Potrivit reprezentantilor IJJ Botosani, in perioada 22 - 26 aprilie, peste 80 de jandarmi constituiti in patrule si echipaje mobile vor fi angrenati in diferite misiuni de ordine publica in municipiu.

Oamenii legii vor asigura un climat normal de ordine si siguranta publica pentru botosanenii care vor participa la manifestarile artistice, religioase sau sportive din acest an, manifestari care se doresc sa fie o reusita si sa nu fie umbrite de producerea unor eventuale fapte antisociale.

"Turul de forta pentru jandarmi vor fi zilele de sambata si duminica, cand pe scena din fata Monumentului 1907 vor sustine recitaluri o serie de cantareti de muzica usoara si populara. Cu aceasta ocazie si afluenta publicului va fi mai numeroasa in zona", a mentionat cpt. Cristian Nituleac, ofiter relatii publice din cadrul IJJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...