Iuliana Marciuc se marita. Dar nu cu Adrian!

Iuliana Marciuc se marita. Dar nu cu Adrian!

   Libertatea

Daca lui Adrian Enache i-au trebuit 14 ani de zile pana se hotarasca sa divorteze si sa fie cu femeia vietii lui, Iuliana Marciuc, aceasta se pare ca se va casatori cu noul ei iubit grec, Mihalis.

Vedeta TVR nu l-a mai asteptat pe interpret, iar acum relatia dintre ea si noul iubit devine din ce in ce mai serioasa, informeaza Libertatea.

"Toata lumea crede ca povestea cu grecul e doar ca sa-l faca pe Adrian sa divorteze, insa nu e deloc asa. Din contra, Iuliana i-a dat de inteles lui Enache ca a decis sa ramana cu Mihalis, iar atunci Adrian, intr-un moment de disperare, a mers la televiziune si a anuntat ca divorteaza", a declarat un apropiat al Iulianei.

Se pare insa ca Iuliana Marciuc nu a fost impresionata de gestul lui Enache, ci din contra, a apropiat-o mai mult de Mihalis.

Cei doi, impreuna cu baietelul vedetei TVR si a intrepretului, David Mihnea, isi vor petrece vacanta in Grecia. Se pare ca Mihalis are de gand sa o si ceara in casatorie.

Ramane de vazut daca Adrian Enache mai are vreo sansa o data cu introducerea divortului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
14

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
83

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
78

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...