Iulian Urban: “Pai voi, particulari, dati mai mult decat Mall-ul?”

Iulian Urban: “Pai voi, particulari, dati mai mult decat Mall-ul?”


urbaniulian.ro

După ce primarul Ovidiu Portariuc a anunțat că îl dă în judecată pe avocatul Iulian Urban, acesta a făcut o nouă postare pe contul său de Facebook.

“Ma tot suna de la ziare din Botosani sa ma intrebe legat de documentele ridicate de procurorii DNA de la Primaria din Botosani, in legatura cu pretul de 4 lei/mp platit pe an de MALL-ul din localitate. Vad ca ziaristii sunt interesati doar de aspectul politic : fostul primar PDL sau actualul primar PSD este vinovat ?

Pai stimati botosaneni, nu asta este problema ! Cu siguranta ancheta DNA va duce la un rechizitoriu si la o trimitere in judecata! Pentru voi conteaza prea putin daca fostul PDL sau actualul PSD din Primarie este de vina; Ceea ce trebuie sa va intereseze este ca la un buget local si asa mic al Primariei Botosani acest pret de 4 lei/mp/an platit de MALL este unul RIDICOL! Cat platiti la primarie taxa de parcare pe an ? 50, 100 lei ? Pai voi particulari dati mai mult decat Mall-ul ?

L-ati ales pe actual primar PSD cu 60-70%! Bun. Daca fostul primar PDL a fost de vina, ce trebuie sa faca actualul primar ? Sa dea o Hotarare de CL sa duca pretul de 4 lei/an inapoi la valoarea 77 lei stabilita in 2006! Sa aveti mai multi bani la buget, pentru scoli, spitale, strazi.Ce este asa de greu sa faca asta acum ?

Cand romanii vor intelege ca este mai putin important cine este de vina si vital este sa actionezi, sa te lupti pentru drepturile tale , atunci se va schimba ceva in tara asta! Asta daca ne uitam si la faptul ca sunt zeci de primari in Romania care au fost realesi in 2012 desi erau fie anchetati de DNA fie deja condamnati ....Tine totul doar de voi.

Altfel cine corupe si se lasa corupt plateste. In cazul vostru, daca DNA si Justitia il condamna pe fostul primar sa spunem , cu ce va incalzeste faptul ca la buget de incaseaza tot 4 lei/mp/an in vreme ce voi dati pe parcare 100 lei pe an ?", se mentionează în postarea lui Iulian Urban.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
189

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
390

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
282

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...