ITALIA - Şi-a bătut cu bâta copilul de 3 ani: "Aşa se educă fiii în România"

ITALIA - Şi-a bătut cu bâta copilul de 3 ani: "Aşa se educă fiii în România"
Un cetăţean român de 40 de ani a fost arestat de carabinierii italieni marţi, 24 ianuarie, în localitatea Massa (Sardinia), fiind acuzat că şi-a bătut fiul de trei ani cu o bâtă de lemn şi cu cureaua, scrie L`Unione Sarda.

Potrivit achetatorilor, românul îşi bătea fiul deseori, de faţă cu mama băiatului, care lucrează în Italia ca menajeră. Ultimul episod de violenţă a avut loc luni seara. Bărbatul, beat, a început să dea în băieţel cu bâta. Mama copilului, de 30 de ani, a încercat să-l oprească, dar românul a lovit-o şi pe ea. Femeia a reuşit să sune la poliţie, povestind ceea ce s-a întâmplat.

Mama şi băiatul de trei ani au fost conduşi la spital, unde medicii au considerat ca micutul va avea nevoie de 30 de zile până se va vindeca de pe urma rănilor primite.

Bărbatul a fost dus la secţie, sub acuzaţia de rele tratamente în familie. Acesta a încercat să se justifice în faţa anchetatorilor, susţinând că "aşa se educă fiii in România". Judecătorul l-a repus în libertate, în aşteptarea procesului, dar i-a interzis bărbatului să se apropie la o distanţă mai mică de 200 de metri de soţie şi copil.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
7

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
33

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
25

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...