Italia: Român de 40 de ani, omorât pe trecerea de pietoni, de două maşini cu şoferi beţi

Sfârşit cumplit pentru un român de 40 de ani, rezident în Italia! A fost practic strivit pe trecerea de pietoni, fiind lovit de două maşini conduse de şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice!

S-a întâmplat la Pisa, Italia. Victima, de aproximativ 40 de ani, este de origine română. Ambii şoferi implicați în accident au avut rezultate pozitive la testul de alcoolemie.

Potrivit gazetaromaneasca.com, bărbatul a fost găsit în noaptea dintre 6 şi 7 decembrie, în jurul orei 1.00, pe stradă, fără viaţă. El a fost lovit într-o succesiune foarte rapidă de două maşini care veneau din sensuri opuse, în timp ce el traversa pe trecerea de pietoni.

Potrivit unei prime reconstituiri efectuate de agenţii municipali, bărbatul ar fi fost lovit de o primă maşină şi aruncat pe cealaltă parte a carosabilului, unde venea în viteză o altă maşină. Ambele autoturisme, un Peugeot şi un Fiat Panda, erau conduse de persoane care, potrivit informaţiilor furnizate de Poliţia municipală din Pisa, au rezultat pozitive la testul de alcoolemie.

Bărbatul a fost lovit mai întâi de mașina unui bărbat de circa 40 de ani din Pisa, apoi de o mașină condusă de o fată de 22 de ani, care şi-a luat carnetul de puţin timp.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...

Două stagii și o rezidență, oferite în acest an de Memorialul Ipotești!

astăzi, 17:41

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, instituţie al cărei principal obiectiv este cercetarea şi promovarea operei eminesciene, oferă, în anul 2024: - un...