Italia: Menajeră româncă împuşcată de un pensionar. Bărbatul s-a sinucis! UPDATE

Italia: Menajeră româncă împuşcată de un pensionar. Bărbatul s-a sinucis! UPDATE
O româncă de 36 ani a fost împuşcată, ieri seara, de un pensionar italian de 72 de ani, în oraşul Pescara, Italia. Femeia, Corina Dascălu, era angajată în casa bătrânului, unde avea grijă de soţia lui, semiparalizată în urma unui atac cerebral.

După ce a tras două focuri de armă cu o puşcă de vânătoare către victimă, bărbatul, Antonio Di Martile, şi-a lovit şi soţia cu patul armei în cap. Apoi a coborât în piviniţă şi a îndreptat arma împotriva sa, punându-şi capăt zilelor.

Românca se află în spital în stare gravă, dar va supravieţui incidentului. Femeia are două răni provocate de gloanţe, între gât şi umăr. Furia bărbatului s-a declanşat în urma unei discuţii aprinse cu românca. Potrivit vecinilor, cei doi se certau deseori.

La scenă a asistat şi soţia lui Di Martile, Evelina Leporiere, de 76 de ani, care se află în stare de şoc.  Anchetatorii nu exclud ipoteza unui delict pasional, relatează gazetaromaneasca.com.

UPDATE: Ca urmare a acestui episod tragic, medicii i-au amputat româncei braţul care fusese străpuns de două gloanţe. Corina Dascalu se află în Italia împreună cu cei doi copii ai săi.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii botoșăneni au ieșit în stradă pentru un weekend în siguranță, vin și ajutoare de la Bacău! (Foto)

astăzi, 12:26
14

Pe lângă misiunea de asigurare a ordinii și siguranței publice la Zilele municipiului Botoșani, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani are în atenție și manifestările religio...

(P) Opțiuni potrivite pentru păstrarea și transportarea produselor în siguranță

astăzi, 11:14
33

Putem observa cu toții că domeniul comercializării produselor este extrem de competitiv, iar păstrarea și transportarea produselor în siguranță reprezintă unul dintre cele mai importante...

Liberalii din Botoșani au dat startul campaniei electorale. Iftime: ”Vreau să dau oamenilor o alternativă la vot” / Flutur: ”Botoșaniul mai puternic!” (Foto, Video)

astăzi, 10:56
176

În această dimineață, liberalii botoșăneni au dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 9 iunie 2024.După ora 9.30, membrii PNL Botoșani, în frunte cu...