ITALIA: Doi români răniți într-un accident, altul a fost înjunghiat mortal!

ITALIA: Doi români răniți într-un accident, altul a fost înjunghiat mortal!
Doi români de 29, respectiv 31 de ani, au ajuns la spital în urma unui accident de motocicletă care a avut loc pe o stradă din Sicilia. Conducătorul motocicletei, românul de 29 de ani, se află internat în stare gravă.

Accidentul a avut loc duminică, puțin după orele prânzului, pe zona localității Villa Orchidea (Ragusa) din Sicilia.

Tinerii români au fost aruncați în afara carosabilului, lovindu-se puternic, după ce conducătorul a pierdut controlul motocicletei și a intrat în bordura care delimita un sens giratoriu.

Tânărul de 29 de ani conducea o motocicletă marca Yamaha Mbk. El a fost rănit grav, fiind transportat la spital cu ambele picioare fracturate. Tânărul a fost supus imediat unei intevenții chirugicale. Potrivit medicilor, nu se află în pericol șă-și piardă viața, dar starea sănătății sale se poate agrava. Tânărul are nevoie de 60 de zile de îngrijiri medicale.

Pe scaunul din spate se afla amicul său, tot un român, în vârstă de 31 de ani. Acesta din urmă s-a ales cu răni ușoare și are nevoie de 15 zile de îngrijiri medicale.

Din presa italiană aflăm că accidentul a avut loc din cauza vitezei exagerate și a câtorva picături de alcool în plus, potrivit La Gazzetta Iblea, citată de oraromâniei.com.

Un român a fost înjunghiat mortal pe o stradă din Italia

Cadavrul unui român de 22 de ani a fost găsit la marginea unei străzi din Torvaianica (Provincia Roma). O bătaie între câțiva conaționali s-a soldat cu moartea unuia dintre aceștia, informează affaritaliani.it. Victima a fost inițial bătută și apoi înjunghiată în mai multe zone al corpului.

Crima a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Potrivit carabinierilor, victima avea deja antecedente penale pentru diferite infracțiuni. Arma cu care a fost ucis tânărul nu a fost găsită. Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care românul a fost ucis.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
353

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
375

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
230

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...