ISU Botoșani își mărește echipa. Au fost scoase la concurs 24 de posturi de soldați profesioniști

ISU Botoșani își mărește echipa. Au fost scoase la concurs 24 de posturi de soldați profesioniști

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani a scos la concurs 24 de posturi de soldați profesioniști, adică servanți, anunță Dorina Lupu, purtător de cuvânt al ISU Botoșani.

Candidații trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, dar și o pregătire fizică foarte bună dacă vor să devină soldați profesioniști în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani.

„Ieri a început perioada de înscriere a candidaților pentru ocuparea unuia dintre cele 24 de posturi vacante. Un alt criteriu important se referă la faptul că pe aceste locuri pot candida și persoane care au absolvit, cel puțin, învățământul general obligatoriu, în condițiile prevăzute de Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare”, completează Dorina Lupu cu privire la acest concurs.

Persoanele interesate trebuie să transmită toate documentele necesare, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail: resurse_umane@isubotosani.ro.

Candidații vor trimite cererea de înscriere, completată olograf și lizibil, până la data de 1 decembrie, inclusiv, iar celelalte documente constitutive ale dosarului de recrutare, în volum complet, în format PDF, vor fi trimise până pe 5 decembrie.

Atașamentele nu trebuie să depășească 25 MB.

După evaluarea dosarelor, candidații vor susține două probe eliminatorii pentru verificarea existenței fobiilor incompatibile cu sarcinile, îndatoririle și responsabilitățile posturilor.

Astfel, prima probă este „urcarea pe scară” - pentru verificarea acrofobiei, frică extremă de înălțime, și a doua probă este „deplasarea în subsol întunecat” - pentru verificarea existenței claustrofobiei și acluofobiei, frica de a fi închis într-o cameră sau într-un spațiu mic/teamă patologică de întuneric sau de locuri întunecoase.

Candidații care vor depăși probele eliminatorii, vor participa la următoarea etapă - evaluarea performanței fizice, care constă în parcurgerea unui traseu practic-aplicativ.

Menționăm faptul că toate probele de concurs vor fi susținute la centrul de selecție constituit la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț, din strada Cuejdi, nr. 34, Piatra Neamț, conform unui grafic ce va fi afișat în timp util la avizierul inspectoratului și pe pagina de internet a instituției.

Informații suplimentare referitoare la condițiile de ocupare a acestor posturi, puteți obține accesând pagina www.isubotosani.ro , secțiunea „Resurse Umane” sau la numerele de telefon 0231/508129 și 0231/508117, în zilele lucrătoare de luni până vineri, între 09:00 – 15:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Tânăr depistat sub influența alcoolului și fără permis, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

astăzi, 11:03
30

În cursul zilei de joi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Șendriceni, s-a produs un accident de circulație.E...

Drapel de 104 metri purtat pe străzile din Todireni de elevi și profesori (video)

astăzi, 09:27
50

Elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic din Todireni au marcat Ziua Națională a României, alături de primarul comunei, într-un stil inedit. Pe ulițele satului, elevii și profeso...

A debutat a treia ediție a Campaniei „Cutiuța fermecată”, care vine în sprijinul copiilor ce provin din medii defavorizate (fotogalerie)

Joi, 1 Decembrie 2022
235

Cea de a treia ediție a Campaniei „Cutiuța fermecată” a debutat, astăzi, 1 decembrie, la nivelul județului Botoșani, și vine în sprijinul copiilor care provin din medii defavo...