Copilă de 17 ani dispărută de acasă

Copilă de 17 ani dispărută de acasă

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din municipiul Dorohoi, a dispărut de acasă, luni dimineață, anunță polițiștii botoșăneni.

Barnea Petruța Angela a părăsit domiciliul luni dimineață, în jurul orei 9, iar până în prezent nu a revenit și nici nu a luat legătura cu familia.

Copila are 1,68 metri înălțime, greutate de aproximativ 55 de kilograme, păr blond, ochi albaștri, ten deschis și constituție atletică.

Când a plecat de acasă minora era îmbrăcată cu o geacă scurtă cu glugă, de culoare muștar cu gri, pantaloni de tip blue – jeans albaștri și încălțăminte sport de culoare galbenă.

Cetățenii care dețin informații cu privirea aceasta persoana sunt rugați sa apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de 12 ori mai mari pentru graffiti pe clădiri sau garduri. Legea a fost adoptată de Parlament

astăzi, 20:29
45

Amenzi de 12 ori mai mari pentru cei care fac graffiti pe spațiile publice. Camera Deputaților a dat votul decisiv pentru un proiect de lege care prevede majorarea amenzilor pentru cei care vandaliz...

Oferta educațională a Colegiului Economic „Octav Onicescu” pentru anul școlar 2022-2023

astăzi, 20:23
112

Colegiul Economic ”Octav Onicescu” Botoșani este o instituție reprezentativă pentru învățământul economic botoșănean și național. Prin calitatea actului educați...

Pârâul Miletin a secat, iar fermierii din Flămânzi au probleme cu adăparea animalelor

astăzi, 18:12
219

Crescătorii de animale de pe raza oraşului Flămânzi sunt în imposibilitatea de a-şi adăpa oile sau vacile, ca urmare a secării pârâului Miletin.Pârâul rep...