Copilă de 17 ani dispărută de acasă

Copilă de 17 ani dispărută de acasă

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din municipiul Dorohoi, a dispărut de acasă, luni dimineață, anunță polițiștii botoșăneni.

Barnea Petruța Angela a părăsit domiciliul luni dimineață, în jurul orei 9, iar până în prezent nu a revenit și nici nu a luat legătura cu familia.

Copila are 1,68 metri înălțime, greutate de aproximativ 55 de kilograme, păr blond, ochi albaștri, ten deschis și constituție atletică.

Când a plecat de acasă minora era îmbrăcată cu o geacă scurtă cu glugă, de culoare muștar cu gri, pantaloni de tip blue – jeans albaștri și încălțăminte sport de culoare galbenă.

Cetățenii care dețin informații cu privirea aceasta persoana sunt rugați sa apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Săveni a fost capitala multiculturalității de Ziua Națională

astăzi, 17:18
484

Orașul Săveni a fost capitala multiculturalității, miercuri, de Ziua Națională a României, găzduind un conglomerat de evenimente artistice, o lansare de carte și activități festive div...

Dramatic: Un botoșănean luptă să trăiască, după ce a fost înjunghiat de un coleg de muncă

astăzi, 15:57
999

Un bărbat de 46 de ani, din Botoşani, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă. Conflictul a avut loc în curtea unei s...

APIA așteaptă cererile de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2022

astăzi, 14:43
119

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) Centrul Judetean Botosani informează că în perioada 01 - 15 decembrie 2021 se depun la centrele judeţene ale Agenţiei de P...