ISU Botosani, in campania de suflet "Din inimă pentru inimi"

ISU Botosani, in campania de suflet "Din inimă pentru inimi"
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă derulează în perioada 01 – 30 septembrie 2011, Campania naţională de solidaritate socială – "Din inimă pentru inimi" constând în donarea de sânge semenilor noştri aflaţi în nevoi.

Acţiunea a fost demarată în contextul Zilei Mondiale a Inimii, eveniment pentru care peste 100 de ţări manifestă interes an de an.

De asemenea, proiectul este cuprins în manifestările organizate pentru marcarea Zilei de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al judeţului Botoşani s-a alăturat acestei iniţiative şi invită cetăţenii judeţului să doneze sânge, împreună cu un număr mare de cadre militare din cadrul instituţiei noastre, care şi-au manifestat dorinţa de a salva vieţi şi în acest mod.

Botoşănenii care doresc să participe la această campanie sunt rugaţi să se prezinte la sediul Centrului de Transfuzii Botoşani, pentru a dona sânge.


Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
211

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
201

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
293

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...