ISU Botoșani comemorează 10 ani de la moartea pompierului Marius Loghin

ISU Botoșani comemorează 10 ani de la moartea pompierului Marius Loghin

Astăzi se împlinesc 10 ani de la moartea pompierului Marius Loghin. Acesta și-a pierdut viața  în data de 17 septembrie 2010, la numai 10 zile după ce împlinise 32 ani, în timpul unei misiuni de salvare a unui tânăr blocat într-un bazin de captare a apei.

Colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” au transmis cu această ocazie un mesaj de comemorare. Marius Loghin a fost avansat post-mortem la gradul de sublocotenent.

Suntem datori să nu uităm!

Timpul trece, dar rănile nu se vindecă.

În urma cu 10 ani am pierdut un camarad - sublocotenent (p.m) Marius Loghin.

Marius a decedat în data de 17 septembrie 2010, la numai zece zile după împlinirea vârstei de 32 de ani, pe timpul unei misiuni de salvare a unui tânăr, blocat într-un bazin de captare a apei.

Absolvent al Colegiului Național "A.T. Laurian" din Botoșani, sublocotenentul era angajat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Nicolae Iorga" al județului Botoșani din anul 2006.

Pentru faptele de eroism și sacrificarea vieții în misiune, pompierul salvator Marius Loghin a fost avansat post-mortem la gradul de sublocotenent.

Dumnezeu să te odihnească în pace!

CINSTE ȘI ONOARE MEMORIEI LUI!”, au transmis reprezentanții Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Nicolae Iorga”, Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
89

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
54

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
56

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...