Istoria se repetă la Primăria Botoşani! Viceprimarul Cătălina Lupaşcu, LĂSAT FĂRĂ ATRIBUŢII

  Efectele ruperii USL nu au întârziat să apară la nivelul Primăriei Municipiului Botoşani! Viceprimarul Cătălina Lupaşcu a rămas fără atribuţii, acest lucru fiindu-i adus la cunoştinţă de către primarul Ovidiu Portariuc, luni dimineaţă.

Potrivit Cătălinei Lupaşcu, edilul-şef al municipiului a invocat că a luat această decizie de a o lăsa fără o mare parte din atribuţii, pe motiv că, de când ocupă funcţia de viceprimar, nu a reuşit să vină cu soluţii pentru Centrul Vechi, pentru ca în final Portariuc să îi spună că de fapt este o decizie politică.

  "Domnul primar m-a chemat să îmi spună că asemeni domnului viceprimar Viorel Iliuţă îmi vor fi luate din atribuţii. A considerat că nu mi-am îndeplinit activitatea privitoare la spaţiile din Centrul Vechi, ceea ce este fals având în vedere că eu am venit cu un proiect de hotărâre care nu a trecut de Consiliul Local, prin voinţa colegilor de la PSD, şi dumnealui văzând că am argumente privitoare la faptul că totuşi activitatea pe care mi-am desfăşurat-o a fost o activitate de calitate, dacă mă uit şi la ceea ce înseamnă încasări la visteria municipiului Botoşani, pentru anul trecut, mi-a spus că de fapt e o decizie politică fiindcă mă aflu în opoziţie odată cu ruperea alianţei. Din păcate, la Primăria municipiului Botoşani se face doar politică şi nu administraţie", a declarat Cătălina Lupaşcu.

Viceprimarul liberal ar urma să se ocupe doar de partea de cultură. Cătălina Lupaşcu spune că primarul a procedat exact ca în cazul lui Viorel Iliuţă, fiind doar o decizie politică, drept dovadă, spune aceasta, deşi fostului viceprimar i s-a reproşat că nu rezolvă problema asociaţiilor de proprietari şi acestea au fost preluate de primar, în continuare situaţia este nerezolvată.

"Lucrul acesta seamănă izbitor cu ceea ce a făcut cu domnul Iliuţă. Dumnealui m-a chemat de altfel ca şi coleg într-o alianţă trecută şi ca şef ierarhic să îmi spună că îţi doreşte să îmi spună personal acest lucru, aşa cum i-a spus şi domnului Iliuţă, ca să nu aflu din presă", a conchis Lupaşcu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...