Isprava unui sofer de 21 de ani: un ranit si patru masini avariate!

Isprava unui sofer de 21 de ani: un ranit si patru masini avariate!
A chefuit în noaptea de Revelion, după care a urcat la volan. Noul an a început însă cu ghinion, dorohoianul ajungând la poliţie după comiterea unui accident rutier soldat cu rănirea unui bărbat şi avarierea a nu mai puţin de patru autoturisme!

În ziua de 1 ianuarie 2011, în jurul orei 06.50, în timp ce conducea autoturismul marca Ford pe strada Duzilor din municipiul Dorohoi, T. Cosmin, de 21 de ani, din municipiu, ajungând în intersecţia cu Aleea Mărului, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, împrejurare în care a impactat autoturismul marca Opel condus de I. Stelian, de 35 de ani, din comuna Cordăreni, judeţul Botoşani, care se încadrase în intersecţie pentru a efectua viraj la stânga, înspre Aleea Mărului.

În urma impactului, autoturismul condus de T. Cosmin a fost proiectat într-un autoturism DACIA, care la rândul său a fost împins într-un alt autoturism marca Ford, ambele parcate regulamentar.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a lui I. Stelian, care a fost transportat la Spitalul municipal Dorohoi, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. I.Stelian a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

T. Cosmin a refuzat testarea cu aparat etilotest, supunându-se recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii îmbibaţiei alcoolice.

"Primele cercetări efectuate la faţa locului au stabilit că vinovăţia în producerea accidentului îi aparţine conducătorului auto T. Cosmin. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, urmând a propune soluţie procedurală", informeaza IPJ Botosani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
139

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
225

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
488

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...