Grav accident rutier, soldat cu sase victime!

Grav accident rutier, soldat cu sase victime!
Un botoşănean a intrat pe contrasens şi s-a izbit într-un autoturism în care se aflau şase persoane, printre care doi copii mici. Şoferul vinovat nu s-a ales cu nicio zgârietură, însă, din maşina lovită, conducătorul auto şi o fetiţă de 5 ani au fost răniţi grav, ceilalţi patru pasageri fiind răniţi uşor. 

În a doua zi a anului 2011, în jurul orei 12.00, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Golf pe DN 29 D, pe relaţia Truşeşti-Botoşani, P. Ştefan, de 39 de ani, din municipiul Botoşani, ajungând pe un sector de drum ce urma o curbă la stânga, semnalizată în mod corespunzător, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul Dacia 1310 condus de H. Alexandru-Gabriel, de 20 ani, din comuna Gorbăneşti, judeţul Botoşani.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a lui H. Alexandru Gabriel şi a minorei T. L., de 5 ani, din comuna Gorbăneşti, aflată pe bancheta din spate a autoturismului Dacia 1310, care a fost internată la Spitalul de Pediatrie Botoşani.

Alţi patru pasageri aflaţi în acelaşi autoturism, respectiv V. Cezar, de 18 ani, T. Cătălin, de 34 ani, T. Liliana, de 23 ani, şi T. A., de 4 ani, au fost răniţi uşor.

"Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. P. Ştefan este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
95

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
162

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
830

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...