ÎPS Teofan va fi prezent la Biserica „Constantin și Elena” din Vorona, acolo unde este depus trupul Danielei Șfaițer

ÎPS Teofan va fi prezent la Biserica „Constantin și Elena” din Vorona, acolo unde este depus trupul Danielei Șfaițer

Daniela Șfaițer, soția deținătorului Prodalcom, și o cunoscută antreprenoare din Botoșani, s-a stins din viață, duminică dimineață. Trupul acesteia este depus la Biserica „Constantin și Elena” din Vorona, acolo unde Înaltpreasfințitul Teofan va sluji în cursul zilei de marți.

Trupul acesteia a fost depus, duminică seară, la Biserica din centrul comunei Vorona, iar lăcașul de cult va fi deschis continuu, pentru ca toți cei care au cunoscut-o și au apreciat-o să își poată lua rămas bun.

Potrivit reprezentanților parohiei, în fiecare zi, începând cu ora 08:00 se va săvârși Sfânta Liturghie, iar seara, de la ora 18:00, se va săvârșit rânduiala Stâlpilor în sobor.

Marți, pe 6 decembrie, de Sfântul Ierarh Nicolae, de la ora 16:00, va fi prezent în mijlocul enoriașilor Părintele Mitropolit Teofan pentru un Parastas și Dezlegare.

„În aceste zile grele pentru comunitatea Voronei și pentru familia Șfaițer, îndurerați fiind de plecarea la cele veșnice a doamnei Daniela, suntem încă din primele clipe alături cu sufletul și cu tot ce ne stă în putință pentru săvârșirea tuturor rânduielile creștinești”, transmit reprezentanții lăcașului de cult.

Înmormântarea se va săvârși tot la Parohia Vorona Centru, în ziua de joi, 8 decembrie, începând cu ora 12:00, după Sfânta Liturghie.

„Să rugăm pe Bunuțul Dumnezeu ca să ierte și să odihnească sufletul roabei Sale Daniela, iar familiei îndoliate, atât cea restrânsă a celor apropiați, dar și celei extinse a comunității familiale voronene, să ne picure balsamul consolării și mângâierii în suflete și în inimile zdrobite de durere! Să purtăm în rugăciune sufletul doamnei Daniela cel puțin în măsura în care dumneaei a ales să ajute și să sprijine pe toți cei care au avut nevoie oarecând. Dragostea se întoarce și astfel se transmite și se înmulțește spre binele oamenilor și slava lui Dumnezeu”, adaugă reprezentanții parohiei.

Conform unor surse apropiate, aceasta ar fi suferit un atac vascular cerebral. Familia a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea ei.

Daniela Șfaiter avea 56 de ani. Vestea morții sale a zguduit întreaga comunitate și a șocat mediul de afaceri, zeci de mesaje de condoleanțe fiind transmise familiei îndurerate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
777

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1285

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
506

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...