ÎPS Teofan va fi prezent la Biserica „Constantin și Elena” din Vorona, acolo unde este depus trupul Danielei Șfaițer

ÎPS Teofan va fi prezent la Biserica „Constantin și Elena” din Vorona, acolo unde este depus trupul Danielei Șfaițer

Daniela Șfaițer, soția deținătorului Prodalcom, și o cunoscută antreprenoare din Botoșani, s-a stins din viață, duminică dimineață. Trupul acesteia este depus la Biserica „Constantin și Elena” din Vorona, acolo unde Înaltpreasfințitul Teofan va sluji în cursul zilei de marți.

Trupul acesteia a fost depus, duminică seară, la Biserica din centrul comunei Vorona, iar lăcașul de cult va fi deschis continuu, pentru ca toți cei care au cunoscut-o și au apreciat-o să își poată lua rămas bun.

Potrivit reprezentanților parohiei, în fiecare zi, începând cu ora 08:00 se va săvârși Sfânta Liturghie, iar seara, de la ora 18:00, se va săvârșit rânduiala Stâlpilor în sobor.

Marți, pe 6 decembrie, de Sfântul Ierarh Nicolae, de la ora 16:00, va fi prezent în mijlocul enoriașilor Părintele Mitropolit Teofan pentru un Parastas și Dezlegare.

„În aceste zile grele pentru comunitatea Voronei și pentru familia Șfaițer, îndurerați fiind de plecarea la cele veșnice a doamnei Daniela, suntem încă din primele clipe alături cu sufletul și cu tot ce ne stă în putință pentru săvârșirea tuturor rânduielile creștinești”, transmit reprezentanții lăcașului de cult.

Înmormântarea se va săvârși tot la Parohia Vorona Centru, în ziua de joi, 8 decembrie, începând cu ora 12:00, după Sfânta Liturghie.

„Să rugăm pe Bunuțul Dumnezeu ca să ierte și să odihnească sufletul roabei Sale Daniela, iar familiei îndoliate, atât cea restrânsă a celor apropiați, dar și celei extinse a comunității familiale voronene, să ne picure balsamul consolării și mângâierii în suflete și în inimile zdrobite de durere! Să purtăm în rugăciune sufletul doamnei Daniela cel puțin în măsura în care dumneaei a ales să ajute și să sprijine pe toți cei care au avut nevoie oarecând. Dragostea se întoarce și astfel se transmite și se înmulțește spre binele oamenilor și slava lui Dumnezeu”, adaugă reprezentanții parohiei.

Conform unor surse apropiate, aceasta ar fi suferit un atac vascular cerebral. Familia a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea ei.

Daniela Șfaiter avea 56 de ani. Vestea morții sale a zguduit întreaga comunitate și a șocat mediul de afaceri, zeci de mesaje de condoleanțe fiind transmise familiei îndurerate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Adolescent violat în pădurea Rediu de un bărbat din Suceava. Polițiștii au întocmit dosar penal

astăzi, 10:10
1760

Un adolescent, în vârstă de 17 ani, a trăit clipe de groază în noaptea de luni spre marți, când a ajuns victima unui bărbat din Suceava.Adolescentul ar fi fost abordat...

Arderea miriștilor și a vegetației uscate are impact devastator asupra mediului și sănătății umane (fotogalerie)

Marţi, 21 Martie 2023
164

Arderea miriștilor și a vegetației uscate este permisă proprietarilor de terenuri doar dacă se impune ca o măsură de carantină fitosanitară, pentru prevenirea răspândirii unor boli sau...

„Ajungem Mari” caută voluntari în Dorohoi. Cei care „au poftă” să facă bine se pot înscrie până pe 31 martie

Marţi, 21 Martie 2023
156

„Ajungem mari” își mărește echipa. Cei care doresc să facă bine, să schimbe o vorbă cu copiii abandonați la care mai nimeni nu ajunge și care locuiesc în zona municipi...