IPOTESTI: Debuteaza Festivalul Naţional de Tehnologii Informatice GREPIT 2010

IPOTESTI: Debuteaza Festivalul Naţional de Tehnologii Informatice GREPIT 2010
Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii "Mihai Eminescu", în calitate de partener, găzduieşte în perioada 26–31 august 2010 o nouă ediţie a Festivalului Naţional de Tehnologii Informatice GREPIT 2010.

Festivalul cuprinde 5 secţiuni: Concursul GREPIT, schimburi de experienţă, ateliere foto – video, ateliere IT, prezentări ale partenerilor. Această iniţiativă aparţine partenerului principal, INTEL ROMÂNIA, care va şi oferi ca "Premii speciale Intel pentru inovaţie" două notebook-uri.

Anul acesta, in cadrul festivalului se vor desfăşura ateliere de lucru foto-video, schimburi de experienţă IT şi bineînţeles Concursul Naţional de Creaţie şi Dezvoltare în IT, GREPIT, care a ajuns la cea de-a V-a ediţie. Înscrierile pentru concurs au început pe data de 1 mai şi s-au finalizat pe 14 august 2010, prin intermediul formularului pentru înscrieri pus la dispoziţia celor interesaţi pe site-ul www.grepit.info.

Concursul se va desfăşura pe toată perioada festivalului, iar secţiunile competiţionale vor fi:

• design şi dezvoltare web
• software( educaţional şi utilitar)
• media(foto şi video)

Prin atelierele de lucru propuse pentru acest an: foto – video şi schimburile de experienţă IT, festivalul are ca scop instruirea participanţilor şi împărtăşirea cunoştinţelor în domeniul media şi cel al tehnologiilor informatice de către specialişti în domeniu, dar şi de către participanţi, în vederea dezvoltării mai departe a propriilor aplicaţii care vor fi prezentate în cadrul Concursului Naţional de Creaţie şi dezvoltare în IT, GREPIT, ediţia a V-a, informeaza organizatorii.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
967

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
289

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
250

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...