ION ILIESCU IMPLINESTE 79 DE ANI: Aniversare cu scandal!

ION ILIESCU IMPLINESTE 79 DE ANI: Aniversare cu scandal!

 ION ILIESCU: Este nerusinare curata!  

Obisnuit sa aiba o zi de nastere relaxata alaturi de membrii PSD si simpatizanti, Ion Iliescu a avut parte, astazi, de o surpriza neplacuta. Cinci tineri de la Asociatia "Noii Golani" au venit la biroul social-democratului din strada Atena pentru a aprinde o lumanare in amintirea martirilor de la Revolutie.

Cei care asigurau paza cladirii i-au bruscat pe tineri si au chemat jandarmii. Insa, membrii asociatiei au apucat sa scandeze "Criminalul! Criminalul!" si sa ii ofere un cadou. Doua tricouri. Unul pe care era o spanzuratoare cu cuvantul de ghicit "CRIMINAL" si un altul cu chipul lui Iliescu si mesajul "Vinovat de crime".

Intrebat de jurnalisti ce parere are despre incidentul din fata cladirii in care sarbatorea, Ion Iliescu a declarat ca sunt oameni lipsiti de bun simt, aceiasi care au aruncat cu monede la cimitirul Eroilor.

"Ori au fost platiti pentru asta, ori este nesimtire. Au fost culesi de pe drumuri si folositi drept masa de manevra", a continuat fostul presedinte, incercand sa nu arate ca este deranjat de nefericitul eveniment.

Cu aceasta ocazie a aparut si conflictul de generatii. Cei mai in varsta, care au venit sa il serbeze pe presedintele lor, i-au luat apararea lui Ion Iliescu si au strigat la ei: "Ce stiati voi la Revolutie?".

Unii dintre revolutionarii prezenti la eveniment le-au reprosat faptul ca sunt prea tineri sa fi participat la Revolutie si le-au spus ca ei sunt cei care au aruncat cu monede in Ion Iliescu, la cimitirul Eroilor Revolutiei.

Acestia i-au imbrancit pe protestatari, li s-a adresat cu termenul "putoi" si au calcat in picioare lumanarile asezate de tineri langa un copac.

Pentru ca doi dintre tineri nu s-au linistit dupa aparitia jandarmilor, au fost ridicati si dusi la sectie.

Sursa: Evenimentul Zilei

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...