ION DIACONU: "Consumatorii casnici vor veni singuri sa se rebranseze!"

ION DIACONU: "Consumatorii casnici vor veni singuri sa se rebranseze!"
Agentii economici din Botosani se rebranseaza la sistemul centralizat de incalzire. Pe fondul anuntatei scumpiri a gazelor naturale, fabricile din municipiul Botosani, care sunt in apropierea retelelor primare de agent termic, renunta la incalzirea cu centrale proprii si aleg sistemul centralizat de termoficare.

Potrivit directorului Modern Calor, Ion Diaconu, la inceputul lunii ianuarie s-a incheiat deja contractul de furnizare cu societatea Rapsodia Conf, la ora actuala purtandu-se discutii si cu alti agenti economici, dar si cu institutii publice.

"De cand am redus pierderile si cheltuielile, putem oferi o calitate si un pret mult mai bune decat varianta centralelor pe gaz. Tinta noastra din acest an sunt agentii economici aflati in imediata apropiere a retelelor primare, care isi vor da seama ca le oferim aceeasi calitate, la un pret mult mai bun. Am incheiat deja contractul de rebransare cu societatea Rapsodia Conf si avem discutii si cu cei de la Serconf, carora le putem face o oferta mult mai buna decat ceea ce au in prezent. Cat priveste consumatorii casnici, cand vor constientiza ca este mai ieftin sa plateasca pentru caldura si apa calda din sistem centralizat, vor veni singuri sa se rebranseze", a declarat Ion Diaconu, director Modern Calor.

Acesta sustine ca anul acesta vor fi rebransate la Modern Calor si 21 de unitati de invatamant, purtandu-se discutii in acest sens si cu institutiile publice, dat fiind raportul calitate-pret, urmand ca rebransarile sa se faca pe cheltuiala societatii de termoficare.

Directorul Modern Calor spune ca in urmatorii ani pierderile din retea se vor reduce si mai mult si ca va creste si calitatea serviciilor, datorita investitiilor ce vor fi facute.  Este vorba despre proiectul in valoare de 40 de milioane de euro, finantat de Uniunea Europeana, care vizeaza modernizarea retelei de distributie si transport a agentului termic, dar si a sursei de producere a energiei termice, precum si reabilitarea si modernizarea mai multor puncte termice.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
25

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
459

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
1174

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...