Ioana Băsescu s-a căsătorit în secret. Cine e NOUL GINERE al preşedintelui Băsescu

Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, s-a căsătorit cu avocatul Radu Pricop, ceremonia civilă având loc duminică la Primăria Azuga, în prezenţa părinţilor celor doi şi a naşilor.

IOANA BĂSESCU şi avocatul Radu Pricop s-au căsătorit la Primăria din Azuga, duminică dimineaţă, iar la ceremonie au luat parte preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, părinţii lui Radu Pricop şi naşii celor doi.

Constantin Samson, primarul din Azuga, a declarat, luni, corespondentului Mediafax că după căsătorie fiecare dintre soţi îşi va păstra numele de familie.

Potrivit primarului oraşului Azuga, Constantin Samson, care a oficiat cununia civilă a celor doi, niciunul dintre ei nu are domiciliul în Azuga, însă au avut posibilitatea, conform legii, de a depune o cerere cu 15 zile înainte şi de a se căsători la Azuga.

"Nu este primul cuplu care nu e din Azuga şi care se căsătoreşte aici", a adăugat primarul oraşului.

După numai şase luni de relaţie, IOANA BĂSESCU a fost cerută de soţie de iubitul său, Radu Petru Pricop. Avocatul i-a dăruit fiicei preşedintelui inelul de logodnă chiar în seara de Crăciun 2013, iar nunta era programată în vara 2014.

Viitorul ginere al lui Traian Băsescu a plănuit momentul în cel mai mic detaliu, iar atunci cînd a simţit că este momentul, a cerut-o de soţie pe IOANA BĂSESCU. Potrivit jurnaliştilor de la Cancan, se pare ca aceasta a acceptat încântată propunerea, iar nunta va avea loc anul viitor, în vară.

Radu Petru Pricop este un bun prieten al Elenei Basescu, dar şi al soţului acesteia, Bogdan Ionescu. Are 35 de ani şi este asociat al unui cabinet de avocatură. Noul soţ al IOANEI BĂSESCU locuieste într-o zona de lux a Capitalei şi conduce maşini de sute de mii de euro: un Mercedes SL 63 AMG, în valoare de 150 de mii de euro şi un Maserati, ce sare de 100.000.

Fiica cea mare a preşedintelui a mai fost căsătorită timp de trei ani cu Bodo, solistul formaţiei Proconsul. Cei doi s-au căsătorit în 2003, cununia civilă fiind oficiată chiar de Traian Băsescu, primar al Bucureştiului la acea vreme.

A doua relaţie serioasă a Ioanei Băsescu a fost cu un om de afaceri din domeniul divertismentului, de care s-a despărţit la începutul anului 2013, mai scrie presa.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Rapid, astăzi de la ora 18:15

astăzi, 12:38

FC Botoșani primește astăzi vizita celor de la Rapid în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! FC Botoşani are a doua cea mai slabă defens...

O avarie produsă de un antreprenor local lasă fără apă trei sate din apropierea orașului Botoșani!

astăzi, 12:30

Nova Apaserv Botoșani informează că, în cursul zilei de vineri, 4 octombrie 2024, a avut loc o avarie la conducta de aducțiune apă potabilă, din PEHD cu diametrul de 140 mm, iar pân...

Botoșănenii, invitați la sărbătoarea de 10 ani a Clubului Toastmasters!

astăzi, 11:40

Cu această ocazie, structura dedicată dezvoltării personale și susținerii tuturor celor care vor să lupte cu emoțiile vorbitului în public organizează o ședință festivă. Eveniment...