Ioan Ciobanu, o absenta care l-ar putea arunca din curtea PNL!

Ioan Ciobanu, o absenta care l-ar putea arunca din curtea PNL!

 Ioan Ciobanu  

A fost la un pas de a ajunge vicepresedinte al Consiliului Judetean, acum este la un pas de a fi exclus din PNL.

Motivul? Liberalul Ioan Viorel Ciobanu "a cedat presiunilor politice" si a absentat miercuri de la sedinta ordinara a Consiliului Judetean Botosani.

Reamintim ca PNL, sprijinit de PSD, a depus un proiect de hotarare prin care solicita inlocuirea lui Cristian Achitei (PDL), din functia de vicepresedinte CJ, cu Catalina Lupascu (PNL).

In ultima clipa, chiar daca figura pe ordinea de zi, proiectul a fost scos din discutie, Mihai Tabuleac mentionand ca exista chiar solicitarea consilierilor in acest sens.

In consecinta, Biroul Politic Teritorial PNL Botosani a luat in discutie absenta lui Iona Viorel Ciobanu, urmand sa propuna Delegatiei Permanente excluderea acestuia din partid.

Propunerea PNL, de a o sustine pentru functia de vicepresedinte al CJ pe Catalina Lupascu, a reprezentat o surpriza, in conditiile in care, pentru acest post, a fost mereu in discutie Ioan Ciobanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...