Invitatul de la Știri: Alexandru Tanasă și secretele din spatele vieții unui make-up artist! (video)

Oamenii nu pun accent pe locul unde te-ai născut, pun accent pe tine și pe valorile tale” – Alexandru Tanasă, make-up artist.

Invitatul de la Știri este un tânăr crescut în satele botoșănene. Mai exact, provine din Drăgușeni. Are 23 de ani, o motivație puternică și un talent deosebit. Alexandru Tanasă sau Alex, așa cum îl știu prietenii, este make-up artist în București, acolo unde s-a mutat în urmă cu trei ani.

Alexandru Tanară a acceptat invitația noastră și ne-a dezvăluit care sunt provocările din această meserie, în special când vorbim despre un bărbat într-o lume a femeilor. Alexandru ne-a pus la curent și cu noile tendințe în materie de make-up, dar și cu privire la opțiunile doamnelor și domnișoarelor la evenimentele speciale.

Cine este Alexandru Tanasă?

„Eu sunt un tânăr make-up artist, de 23 de ani. M-am mutat în București acum trei ani, sunt un om simplu, care și-a construit cariera ușor, ușor, dar depinde de cine vorbim, despre Alexandru Tanasă sau despre Alex, pentru că Alexandru Tanasă a făcut destul de multe până acum. Am intrat în lumea publică acum și ușor, ușor mi-am dezvoltat cariera de make-up artist pentru celebrități, dar încă machiez și persoane normale, pentru evenimente. Focus-ul meu este acum pe proiecte (...)”, ne-a mărturisit Alexandru în cadrul emisiunii.

Această meserie vine la pachet și cu numeroase provocări pe care dacă nu știi cum să le gestionezi riști să dai greș. De multe ori se întâmplă ca, persoanele care provin din satele țării noastre, să fie marginalizate sau judecate.

Având în vedere că este un bărbat în lumea femeilor, tânărul botoșănean a relatat că el nu a avut parte de prejudecăți, ci, din contră, a avut multe privilegii, femeile preferând să îl aleagă deoarece nu există subiectivismul sexului feminin. Nici oamenii cu care a colaborat fie din țară, fie din afară nu l-au judecat prin prisma locului de unde provine.

Oamenii nu pun accent pe locul unde te-ai născut, ci pe tine și pe valorile tale (...) N-am fost niciodată marginalizat că provind dintr-un sat. Din contră, am fost lăudat și oamenii mă dau drept exemplu că am ajuns în punctul în care sunt chiar dacă am pornit dintr-un sătuc pe care majoritatea oamenilor nu îl știu pentru că nu au de unde să îl știe. Și eu câteodată mă dau drept exemplu pe mine și le spun că poți reuși orice în viața asta, nu contează de unde ești, efectiv este irelevant. Dar dacă tu muncești în fiecare zi pentru visul tău nu ai cum să nu reușești, este imposibil”, a declarat Alexandru Tanasă în cadrul emisiunii Invitatul de la Știri.

Aflăm mai multe lucruri despre Alexandru Tanasă în cadrul emisiunii. Amintim doar că a defilat pentru prima dată la un eveniment de modă, dorindu-și să continue cu acest vis al său, dar și faptul că a avut numeroase colaborări cu vedetele din țară.

Invitatul de la Știri cu Alexandru Tanasă

Moderator: Bianca Ciaicofschi

Video/Montaj: Florin Timofte

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Momente încărcate de emoție, o campionă din Botoșani a primit Colanul de Aur: ”Este ultima mea medalie!” (Foto)

astăzi, 13:17

Distincția i-a fost oferită Doinei Melinte de către Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, și de marea campioană Nadia Comăneci. Fosta atletă Doina Melinte...

Doliu în fotbalul românesc, s-a stins un sportiv de legendă! (Foto)

astăzi, 11:55

Un fost jucător și antrenor de renume s-a stins din viață. Recent, el a fost internat la urgențe din cauza unei pneumonii. Din păcate, nu a mai rezistat și a decedat pe 15 septembrie. Gheorg...

O nouă atenționare pentru Botoșani: Cod Galben până luni dimineață!

astăzi, 10:22

Astfel, în intervalul 15 septembrie, ora 16.00 – 16 septembrie, ora 10.00, se vor semnala ploi însemnate cantitativ, zonele afectate fiind nordul și estul Moldovei, Banat, Crișana,...