Invitatul atotştiutor, otrava de la televizor

Invitatul atotştiutor, otrava de la televizor

 MONICA TATOIU si MIHAI MITOSERU  Adevarul

Mihai Mitoşeru şi Monica Tatoiu apar constant pe micul ecran, fiind genul de  invitaţi "universali", care se adaptează oricărui subiect de discuţie. Există o categorie de invitaţi în emisiunile TV care par că se pricep la orice: ei vorbesc despre viaţa mondenă, despre politică, dar şi despre economie şi sănătate.

Mihai Mitoşeru apare des în emisiunile tabloide, unde de cele mai multe ori comentează viaţa vedetelor autohtone. Fostul prezentator al "Tele Euro Bingo Show" a avut o perioadă în care s-a ţinut departe de lumina reflectoarelor, pentru ca anul trecut să revină în forţă la televizor.

Deşi nu are un statut care să-i motiveze prezenţa în emisiunile de televiziune, Mitoşeru a fost invitat constant în emisiunea lui Dan Capatos, "Un show păcătos". Dacă la începutul anului trecut, Mitoşeru venea la Capatos sub pretextul găsirii unei neveste - prezentatorul Dan Capatos oferindu-i posibilitatea să-şi aleagă iubita din rândul mai multor pretendente - pe parcursul anului, Mitoşeru s-a dovedit a fi un invitat cvasipermanent al emisiunii. Apariţiile lui nu s-au limitat numai la emisiunea lui Dan Capatos, fostul prezentator fiind cooptat şi în alte show-uri de televiziune, printre care "Agentul VIP", unde şi-a imaginat cum ar arăta o declaraţie de dragoste a lui Ştefan Bănică jr pentru Andreea Marin. La "Acces Direct", Mitoşeru a vorbit despre căsnicie, iar la "Drept la ţintă" a participat la ediţia specială de Revelion.

Coleg de canapea cu Mitoşeru la "Un show păcătos" este şi Costin Mărculescu, prezent şi el, în repetate rânduri, în emisiune, tot în calitate de comentator. Un alt invitat constant al emisiunilor TV este şi Serghei Mizil, care după ce a "distrat" publicul postului OTV cu poveşti de dinainte de 1989, a început să apară tot mai des în show-ul lui Dan Capatos.

Monica Tatoiu, expertă în toate domeniile

Monica Tatoiu onorează constant invitaţiile în studioul postului Realitatea TV, deşi subiectele de discuţie abordează de fiecare dată teme diferite. Fie că se discută despre politică, afaceri, educaţie, sănătate sau economie, ea vorbeşte cu aceeaşi înflăcărare. În urmă cu doi ani, Tatoiu chiar s-a luat la ceartă cu Silviu Prigoană într-o emisiune de la Realitatea TV, după ce s-au acuzat reciproc că au dat şpagă la diverse instituţii. Tot într-o emisiune a aceluiaşi post, Monica Tatoiu l-a numit pe Radu Mazăre, primarul Constanţei, "golan".

Printre subiectele pe care doamna Tatoiu le-a mai abordat la televizor s-a numărat şi propria viaţă personală, în cadrul mai multor emisiuni mondene. Astfel, ea a vorbit despre iubire, relaţii şi educaţia pe care i-o dă fiului ei, dar şi despre profesia sa de bază, aceea de (fostă) profesoară. Generoasă în sfaturi, doamna Tatoiu le-a recomandat bărbaţilor burlaci să nu facă acest pas important - căsătoria - decât după ce trec de vârsta de 30 de ani.

Monica Tatoiu a avut parte de o mediatizare crescută la începutul anului trecut, după ce a vorbit despre reţeta- minune care vindecă cancerul (cu care ea însăşi s-a tratat), în emisiunea "Happy Hour".

 

Sursa: Adevarul

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
810

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
382

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
106

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...