Invatatoare accidentata grav pe trecerea de pietoni!

Invatatoare accidentata grav pe trecerea de pietoni!
Circula regulamentar si a traversat strada pe trecerea de pietoni! Sunt lucruri pe care, negresit, invatatoarea in varsta de 55 de ani le-a repetat zilnic si elevilor sai. Cu toate acestea, Silvia D. a fost izbita in plin de un sofer imprudent.

Accidentul s-a petrecut marti dimineata, pe strada Tudor Vladimirescu din Botosani. T.Victor, de 57 de ani, din municipiul Botosani, conducea autoutilitara proprietate, marca TV, pe strada Tudor Vladimirescu, avand directia de deplasare dinspre strada Grivita catre strada Ion Pillat.

La intersectia cu strada Savenilor, a surprins si accidentat grav pe D. Silvia, de 55 de ani, din municipiul Botosani, care s-a angajat in traversarea strazii in mod regulamentar, pe marcajul pietonal, victima indreptandu-se spre scoala unde lucra ca invatatoare.

"Victima a fost transportata cu ambulanta la Spitalul de Urgente Botosani, unde i s-a stabilit diagnosticul traumatism cranio-cervical, traumatism toracic cu fracturi costale si traumatism genunchi bilateral, ramanand internata", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Din primele cercetari, a rezultat ca vinovatia apartine conducatorului auto, care nu a respectat regulile de prioritate la pietoni. Conducatorul auto nu se afla sub influenta alcoolului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
14

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
103

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
18

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...