Intrările în Spitalul Judeţean Mavromati, securizate!

Intrările în Spitalul Judeţean Mavromati, securizate!
Nicio persoană nu va mai putea intra în Spitalul Judeţean Mavromati în afara orelor de vizită, conducerea unităţii spitaliceşti luând decizia ca la uşile de acces să fie montate dipozitive pe bază de cartelă magnetică.

Această măsură a fost luată la finele săptămânii trecute, iar cei care vor dori să viziteze pacienţii internaţi pe secţii vor putea să o facă numai în timpul orelor de vizită. Dacă vor fi persoane care vor avea treabă în spital, în interes de serviciu, acestora li se va permite accesul, şi vor primi halate şi botoşei, iar fiecare angajat al spitalului a primit câte o cartelă.

“În vederea respectării programului de vizită în spital s-a introdus accesul pe bază de cartelă magnetică, sistemul fiind montat la uşile de acces dinspre Unitatea de Primiri Urgenţe spre holul spitalului, din holul lifturilor spre casa scărilor şi din exteriorul spitalului uşa de la anatomie patologică şi la uşa din holul mare, de la Registratură-internări, spre holul spitalului. La etajul 1 accesul dinspre Ambulatoriu este restricţionat şi ulterior se vor monta dispozitive pentru carduri şi acolo", a precizat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Un astfel de sistem de acces pe bază de cartelă a fost montat în Spitalul Judeţean şi în anul 2012, dar nu a funcţionat decât o perioadă scurtă de timp, fiind scos atunci când unitatea a intrat în reabilitare. 

 

 

Spune-ne opinia ta