Intervenție cu bomfaierul pentru a scoate piulița de pe organul genital al unui copil din Botoșani!

Intervenție cu bomfaierul pentru a scoate piulița de pe organul genital al unui copil din Botoșani!
Medicii de la Spitalul Sf. Maria din Iasi au fost nevoiti sa foloseasca un bomfaier pentru a taia piulita pe care un copil de 7 ani, din Gorbanesti, judetul Botosani, si-a introdus-o pe organul genital.

Baietelul a ajuns initial in stare grava la Unitatea de Primire Urgente din Botosani, el fiind transferat apoi la Iasi. La internare, organul genital era umflat, aproape necrozat, iar baietelul se afla in imposibilitatea de a putea urina.  

In timp ce parintii se aflau la camp, copilul si-a introdus organul genital pana la baza in piulita si timp de cateva ore, pana cand acestia au revenit acasa, a incercat sa indeparteze corpul strain.   

"Prin introducerea piulitei pe penis, circulatia sanguina a fost oprita spre organul genital si acesta s-a necrozat si s-a umflat. La internare, copilul avea dureri, fiind nevoie sa-i administram sedative. Copilul a stat asa timp de mai multe ore, pana cand parintii s-au intors de la camp. In tot acest timp, nici nu a putut urina", a declarat pentru Buna Ziua Iasi dr. Lucian Cernahoschi, purtator de cuvant la Spitalul Sf. Maria din Iasi.   

Fiind singur acasa, baietelul nu a avut cui sa ceara ajutor pentru a ajunge mai repede la unitatea medicala. Copilul a fost operat in urgenta, iar medicii au folosit un bomfaier pentru a taia piulita.   

Cu toate acestea, minorul poate ramane cu sechele grave.   

"Dupa interventia chirurgicala, circulatia sanguina a revenit in organul lezat, dar pericolul nu a trecut. Trebuie sa vedem cum vor evolua lucrurile. Exista riscul ca organul genital sa se necrozeze din nou. De asemenea, se poate ajunge chiar la amputatia penisului. Sa speram ca nu se va ajunge la o astfel de situatie extrema. Starea de sanatate a copilului este stabila, durerile au disparut si urineaza cu ajutorul unei sonde", a spus, conform sursei citate, medicul Lucian Cernahoschi. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
17

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
57

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
54

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...