Intervenţie acidă a lui Eugen Ţurcanu în şedinţa de CL!

Intervenţie acidă a lui Eugen Ţurcanu în şedinţa de CL!
Şedinţa festivă de Consiliu Local, dedicată Zilelor Mihai Eminescu, a avut parte şi de un moment mai tensionat, generat de o intervenţie a consilierului local Eugen Ţurcanu.

Acesta a cerut scoaterea de pe ordinea de zi a unui proiect de hotărâre privind aprobarea acoperirii definitive din excendentul bugetului local al deficitului secţiunii de dezvoltare pe anul 2014, spunând că nu este un moment potrivit pentru a fi pus în discuţie un astfel de proiect, dat fiind că astăzi este o zi de sărbătoare la Botoşani.

“Ţinând cont că este un moment festiv şi suntem aici pentru poetul naţional Mihai Eminescu, nu cred că era cazul să propunem tema cu un proiect de hotărâre prin care domnul primar încearcă iar să acopere neputinţa şi incompetenţa unor colaboratori de-ai dumnealui. Propun să rămână doar punctul unu pe ordinea de zi", a spus Eugen Ţurcanu.

Primarul a supus la vot ordinea de zi, aceasta fiind aprobată în forma pe care edilul a propus-o.

Pe ordinea de zi a mai fost şi proiectul de hotărâre privind acordarea titlului de cetăţean de onoare laureatului Premiului Naţional de Poezie Mihai Eminescu.

 

Spune-ne opinia ta