Interventia pompierilor la incendiul de la Hudum, ingreunata de drumul greu accesibil!

Interventia pompierilor la incendiul de la Hudum, ingreunata de drumul greu accesibil!
Incendiul de la Hudum, soldat cu pagube materiale si cu decesul unei persoane inca neidentificate, a fost anuntat prin 112, de un cetatean care a vazut flacarile uriase.

Doua echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Botosani s-au deplasat la locul indicat in cel mai scurt timp si au constatat ca ardea o constructie din lemn, proprietatea lui Constantin P.

Din cauza drumului greu accesibil, autospecialele nu au reusit sa ajunga pana la locuinta in flacari, motiv pentru care pompierii au realizat un dispozitiv de 120 de metri (au fost intinse furtunuri pe o lungime de 120 de metri de la autospeciale pana la locul interventiei).

Cu toate impedimentele, s-a reusit lichidarea incendiului in mai putin de 20 de minute, inainte ca acesta sa se extinda la proprietatile invecinate.

In timpul actiunii de inlaturare a efectelor incendiului pompierii au descoperit in interiorul locuintei o persoana carbonizata complet. Identitatea persoanei urmeaza a fi stabilita de politisti. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o lumanare lasata aprinsa langa materiale combustibile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
21

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
96

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
189

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...