INSTALEAZA SI TESTEAZA: La DigiNet Botosani ai 30 de zile sa te convingi ca ai facut alegerea corecta!

INSTALEAZA SI TESTEAZA: La DigiNet Botosani ai 30 de zile sa te convingi ca ai facut alegerea corecta!
Doar la DigiNet, mai intai testezi si apoi platesti! INSTALEAZA SI TESTEAZA este singura campanie din Botosani care iti ofera o perioada de proba de 30 de zile pentru a testa serviciile de Internet si Televiziune, cu posibilitatea de a rezilia contractul daca standardele nu sunt pe masura asteptarilor tale!

Prin aceasta oferta, DigiNet pune la dispozitia beneficiarului o perioada de testare – 30 de zile de la semnarea contractului - a calitatii serviciilor oferite, la INTERNET si TELEVIZIUNE - City-Net si City-TV .

Primul pas este contactarea operatorului de servicii de Internet si Televiziune – la punctul de Relatii cu clientii din Calea Nationala 105 (vizavi de restaurantul Select), unde veti incheia contractul pentru serviciile solicitate.

Prin contractul astfel incheiat, DigiNet va ofera posibilitatea de a testa in prealabil calitatea serviciilor contractate, iar in eventualitatea in care standardele promise nu sunt atinse, exista alternativa rezilierii contractului, in scris, fara alte obligatii, prin simpla notificare a operatorului.

Dupa indeplinirea perioadei de proba, si daca operatorul nu a fost notificat in vederea unei rezilieri, contractul intra in vigoare din punct de vedere financiar, cu obligatia beneficiarului de a achita lunar contravaloarea abonamentului contractat.


Imbunatatim serviciile ca sa-ti fie mai simplu!


Nu uitati de noile planuri tarifare, avantajoase si generoase! Diginet Botosani a lansat, incepand cu 4 iulie, noi planuri tarifare pentru serviciile de internet City-Net, televiziune prin cablu City-TV si telefonie City-Tel.

Pentru a satisface toate gusturile, clientii Diginet pot alege din cele patru pachete pregatite special: Internet si televiziune, la preturi speciale. Vezi oferta aici

 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
16

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
56

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
105

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...