Capcane pe trotuarele din municipiu! FOTO

Capcane pe trotuarele din municipiu! FOTO
O gura de canalizare, de pe Bulevardul Mihai Eminescu, al carei capac a fost, cel mai probabil, furat, a devenit o adevarata capcana pentru trecatori.

Pericolul este cu atat mai mare cu cat groapa, care are cativa metri, se afla in apropierea Colegiului National “A.T. Laurian" si nici macar nu a fost semnalizata.



Reprezentantii Primariei au ridicat in repetate randuri aceasta problema, a capacelor de canal care se fura, pentru a fi vandute la fier vechi, dar spun ca aceasta problema trebuie rezolvata de Nova Apaserv.

“Am facut o interventie la cei de la Nova Apaserv sa completeze locatiile unde se fura aceste capace, pentru ca nu apartin municipalitatii. Daca s-a furat noaptea trecuta, astazi se va izola locul. E vechea problema a capacelor de la retelele de canalizare, toata lumea stie ca nu sunt ale Primariei, noi doar informam operatorul de apa despre lipsa lor", a precizat primarul Catalin Flutur.

Pana cand problema va fi rezolvata, botosanenilor nu le ramane altceva de facut decat sa fie cu mare bagare de sema pe unde pasesc.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
6

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
8

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...

Un tânăr din Suceava a chefuit bine și s-a urcat la volan, polițiștii botoșăneni l-au pus să sufle în etilotest!

astăzi, 15:25
57

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Mihăileni, un autoturism condus de un bărbat, de 37 de a...