Instalaţii de 30.000 de euro vor lumina oraşul de sărbători!

Primăria a închiriat în acest an ornamente luminoase în valoare de 30.000 de euro, instalațiile urmând a fi montate pe principalele artere din municipiu.

Iluminatul festiv urmează a fi aprins în data de 6 decembrie. Întrebat de ce nu a fost deschis mai repede, așa cum s-a întâmplat în multe orașe din țară, viceprimarul Cosmin Andrei a spus că la Botoșani este o tradiție ca instalațiile să fie aprinse de Sf. Nicolae.

Ornamentele închiriate vor fi montate preponderent pe Bulevardul Mihai Eminescu.

"Astăzi ajung ornamentele care au fost închiriate și celelalte care au fost montate până acum fac parte din ornamentele din anii trecuți pe care le-a avut Primăria. Le vom avea funcționale pe data de 6 decembrie", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Edilul a spus că se lucrează și la amenajarea Orășelului Copiilor din Parcul Mihai Eminescu.

"Va fi un pod luminos pe aleea care duce la fântâna arteziană din Parcul Mihai Eminescu. Așteptăm sprijin din partea celor de la DSPSA, care trebuie să monteze niște stâlpi acolo, am făcut adresă, au întârziat cu acest aspect. Sperăm ca în cursul zilei de astăzi să fie puși acești stâlpi care sunt suportul pentru ornamentele pe care urmează să le cumpărăm", a mai spus Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...