Instalaţi politic, şefii de la Nova Apaserv devin greu de demis: VEZI ce clauză de sute de milioane li s-a adăugat în contractele de mandat!

Cei patru directori ai societăţii Nova Apaserv vor primi bani frumoşi în cazul în care vor fi demişi de pe funcţiile pe care le ocupă în prezent, din motive neimputabile lor!
 
În cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie de miercuri s-a supus la vot completarea contractelor de mandat ale lui Gabriel Cârlan, director general, Neculai Gheorghincă, director adjunct, Corneliu Mihai, director adjunct (n.r. suspendat din funcţie pe durata îndeplinirii funcţiei de manager al Spitalului Judeţean) şi Ady Petruşcă, director adjunct, cu prevederile potrivit cărora, în cazul în care vor fi demişi din cauze neimputabile lor, să primească salariile aferente a 24 de luni.
 
Cu cinci voturi pentru şi două împotrivă, directorii Nova Apaserv au primit permisiunea adăugării la contractele de mandat a prevederilor care le-ar aduce aproape 600.000 de lei în cazul în care ar fi demişi.
 
În prezent, directorul Nova Apaserv are un salariu brut lunar de 6.500 de lei, iar în cazul în care ar fi demis ar primi în jur de 156.000 de lei. În cazul adjuncţilor, sumele pe care le-ar primi fiecare drept compensaţii, dacă ar fi demişi, se ridică la 144.000 de lei, pentru fiecare.
 
Mai mult, directorii adjuncţi au solicitat şi ca, în cazul demiterii, tot din motive neimputabile lor, societatea să le ofere locuri de muncă corespunzătoare pregătirii profesionale a acestora.

Cei patru directori de la operatorul de apă şi-au asigurat astfel funcţiile, în contextul în care se vorbeşte de o schimbare a majorităţii în Consiliul Judeţean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor de la Rutieră a lăsat zeci de șoferi fără permis!

astăzi, 20:35

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 1.000 de persoane, au fost aplicate 570 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 90.000 de lei și au fost reț...

Razie a polițiștilor în muncipiul Botoșani: Zeci de forțe de ordine au împărțit sancțiuni!

astăzi, 19:40

În noaptea de 12 spre 13 octombrie 2024, intervalul orar 18:00-02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei de ordine publică, investigații criminale...

Focarele de pestă porcină dintr-o localitate din Botoșani dau bătăi de cap sucevenilor!

astăzi, 18:43

Doctorul Sorin Mihai Voloșeniuc, directorul executiv al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Suceava, a subliniat că la Verești „este ce mai mare investiți...