Inspectorul general adjunct Carmocanu, sanctionat pentru redactarea gresita a listei olimpicilor!

Inspectorul general adjunct Carmocanu, sanctionat pentru redactarea gresita a listei olimpicilor!

 ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani  

Inspectoratul Scolar Judetean Botosani transmite scuze publice fata de erorile aparute in lista data publicitatii marti, lista ce ar fi trebuit sa cuprinda numele elevilor care au obtinut premii la faza nationala a olimpiadelor scolare.

Totodata, inspectorul scolar general a anuntat ca persoana vinovata de aceasta situatie va primi un avertisment, Ada Macovei mentionand ca responsabilul cu redactarea listei finale a fost inspectorul general adjunct Gheorghe Carmocanu.

"Domnul Carmocanu a centralizat datele cu elevii olimpici. Inspectorii i-au dat corect datele si el, in graba, ca sa plece la Bucuresti, a facut lista asa cum v-am prezentat-o. ISJ regreta faptul ca lista a fost incorecta. Se va face o manifestare de premiere a copiilor si a cadrelor didactice care i-au pregatit. Cu aceasta ocazie ne vom pregati si noi mai bine", a precizat inspectorul general Ada Macovei.

Reamintim faptul ca, in cursul zilei de marti, ISJ a facut publica lista cu elevii premiati la olimpiadele nationale, lista care a starnit, insa, numeroase controverse atat in randul elevilor, cat si al profesorilor din liceele si scolile botosanene.

"Un avertisment cu siguranta va primi domnul Carmocanu cand se va intoarce de la Bucuresti. Spui ca nu te poti ocupa de chestiunea asta si lasi pe altul sa faca. Acum inspectorii sunt in inspectie frontala la Saveni, dar in cel mai scurt timp vom centraliza lista cu elevii olimpici", a completat Ada Macovei.
Vezi Olimpicii, elevii care ne fac cinste
Dintre cele mai grave greseli aparute pe lista facuta publica marti de ISJ se numara faptul ca mai multi elevi premiati la matematica figurau ca provenind de la Colegiul National "A.T.Laurian", in loc de Colegiul National "M.Eminescu". De asemenea, unii elevi nu figureaza in lista, in schimb altii apar de doua ori, dar la unitati de invatamant diferite. Numele unei eleve de la C.N."Mihai Eminescu" - Vicol Trisca Adelina, apare drept Victor Trisca. Totodata, numeroase alte nume sunt redactate gresit, disciplinele nu coincid in totalitate cu cele la care au concurat in realitate elevii.      



 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
1

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
21

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
71

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...