Inspectorii sanitari au poposit in tabara de sinistrati de la Radauti Prut

Elevii scolii din Tudora au ramas o zi fara laptele furnizat in cadrul programului Lapte si Corn dupa ce inspectorii sanitari au confiscat 38 de litri de lapte pastrati in mod necorespunzator.

"Pe acest motiv unitatea a fost si amendata cu 3.000 de lei, suma pe care o au de platit si responsabilii unui depozit de produse din carne din Botosani, pentru etichetarea gresita a pestelui expus spre vanzare", a precizat Mihai Alexandru, medic inspector sef al judetului Botosani.

Nici tabara de sinistrati de la Radauti Prut nu a scapat de controale, asistentii sanitari fiind nevoiti sa confiste aproape 50 de kilograme de ceai sub forma de plicuri, dupa ce s-a descoperit ca produsele aveau depasit termenul de valabilitate. Acelasi lucru s-a intamplat cu alte 43 de kilograme de produse din carne si branzeturi scoase la vanzare, cu termenul de valabilitate expirat.

Administratorul unui magazin de acest fel din judet a fost amendat cu 6.000 de lei si a ramas si fara marfa respectiva, iar o alta unitate a fost amendata cu 3.000 de lei. O masura si mai drastica au luat inspectorii sanitari in cazul unui bar cu discoteca din judet, prin sistarea activitatii, dupa ce s-a constatat ca nu sunt respectate conditiile igienico-sanitare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
22

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
111

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
674

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...