Inspectorii de integritate se interesează de averea subprefectului de Botoșani!

Inspectorii de integritate se interesează de averea subprefectului de Botoșani!
La cinci luni de la învestirea pe funcția de subprefect al județului Botoșani a Danielei Beclea inspectorii de integritate se interesează de averea acesteia.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a solicitat Instituției Prefectului să trimită copii după mai multe documente din dosarul profesional al subprefectului.

"Am primit o solicitare de la Agenția Națională de Integritate privind copii după documente din dosarul doamnei subprefect. Este vorba de declarațiile de avere și interese depuse de la numirea în funcție și a ordinului de numire", a precizat prefectul Dan Nechifor.

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care au fost cerute aceste documente de către ANI, dacă este o verificare de rutină sau dacă există suspiciuni cu privire la modul cum a dobândit Daniela Beclea averea.

Beclea a fost numită pe funcția de subprefect în luna aprilie a acestui an. Anterior, aceasta a lucrat la Primăria Botoșani, în trecut activând și în mediul privat. 

Citește și Ce avere are noul subprefect al județului Botoșani! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...

Concert de pricesne la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Concești!

astăzi, 09:34
3

Duminică, 28 aprilie, în biserica Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Concești, Protopopiatul Darabani, județul Botoșani, a avut loc Concertul prepascal de pricesne și c&ac...

Militarii botoșăneni pe podium la o competiție importantă!

astăzi, 09:03
19

Militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botoșani s-au clasat pe locul I la o importantă competiție.Este vorba despre „Cea mai bună piesă de artilerie te...