Inspectoratul Școlar nu renunță la Gala Excelenței în Educație! Vezi când are loc!

Inspectoratul Școlar nu renunță la Gala Excelenței în Educație! Vezi când are loc!
Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ), Mihaela Huncă, a anunțat că Gala Excelenței în Educație va avea loc în acest an, chiar dacă proiectul de hotărâre privind organizarea acestui eveniment, prin care trebuiau alocate și fondurile pentru premierea elevilor și cadrelor didactice, nu a fost aprobat, din lipsă de cvorum la ședința de Consiliu Local.

Gala va avea loc marți, 15 decembrie, începând cu ora 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Șefa IȘJ a precizat că premiile financiare vor fi susținute de oameni de afaceri, dar și de persoane fizice.

“Considerăm că această gală este o sărbătoare pentru învățământul botoșănean și nu putem lăsa să depindem de unul sau celălalt. Există foarte multe persoane în județul Botoșani care apreciază educația, apreciază performanța în educație astfel că împreună cu aceste persoane IȘJ va organiza marți, 15 decembrie, Gala Excelenței în Educație. Sunt oameni care după ce s-a întâmplat în Consiliul Local mi-au dat telefon și mi-au spus că nu au putut să lase să fie împroșcat cu noroi, să neglijăm aceste merite ale copiilor. Această sărbătoare nu are culoare politică, învățământul botoșănean nu are culoare politică. El este pentru toți copiii, indiferent din ce familii provin. Gestul nu mi-a plăcut. Cine susține învățământul botoșănean, cine apreciază munca și truda elevilor și cadrelor didactice se pot alătura IȘJ", a spus Mihaela Huncă.

În cadrul Galei Excelenței în Educație vor fi premiați aproape 200 de elevi care au obținut rezultate remarcabile la concursurile și olimpiadele la care au participat, dar și profesorii care i-au îndrumat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
480

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
46

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
59

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...