Inspecţii de specialitate în mai multe şcoli din judeţ!

Inspectorii din cadrul Inspectoratului Åžcolar JudeÅ£ean vor realiza inspecÅ£ii de specialitate în mai multe unităţi de învăţământ din întreg judeÅ£ul.

Potrivit Mihaelei Huncă, inspector general al IÅžJ, aceste inspecÅ£ii se vor realiza în unităţile unde există cadre didactice care se preînscriu ÅŸi înscriu pentru obÅ£inerea gradelor didactice.

“În perioada 1-31 octombrie are loc înscrierea cadrelor didactice pentru obÅ£inerea gradelor didactice după un grafic transmis unităţilor de învăţământ. Pentru gradul didactic al doilea, în perioada 1-30 octombrie se fac înscrieri pentru sesiunea 2017, o primă etapă între 1 ÅŸi 23 octombrie înscrierile se realizează prin depunerea dosarelor la secretariatele unităţilor de învăţământ, iar în perioada 26-30 octombrie dosarele ÅŸi cererile vor fi predate la IÅžJ. Există în această perioadă ÅŸi preînscrierea pentru sesiunea 2018 ÅŸi înscrierea pentru sesiunea 2016", a precizat ÅŸefa IÅžJ.

În ceea ce priveÅŸte gradul didactic I, sunt aceleaÅŸi perioade de înscriere ca ÅŸi la gradul didactic II, pentru sesiunea 2016, iar pentru sesiunea 2019 se fac preînscrierile.

“Unităţile de învăţământ au calendarul ÅŸi pentru o anumită activitate de înscriere  sau preînscriere se realizeatză ÅŸi inspecÅ£iile de specialitate de către inspectorii de la noi", a completat Mihaela Huncă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un candidat PNL la Parlamentare ar fi blocat în instanță evacuarea unor cetățeni din Centrul Vechi! (Video)

astăzi, 16:20

După ce membrii PSD care candidează la alegerile Parlamentare din acest an È™i-au depus dosarele de candidatură, Cosmin Andrei, primarul municipiului BotoÈ™ani, le-a transmis colegilor de partid cÄ...

Bărbat din Botoșani dat dispărut de familie, se afla la muncă în Italia alături de fratele său!

astăzi, 16:10

LaurenÈ›iu Cosarianu, din comuna Dimăcheni, judeÈ›ul BotoÈ™ani, este de negăsit. Asta după ce se afla la muncă în Italia alături de fratele său. Pe 6 octombrie, bărbatul de 42 de ani a...

Peste 10 candidați înscriși pe trei posturi de asistenți la Botoșani!

astăzi, 16:00

Spitalul JudeÈ›ean „Mavromati” din BotoÈ™ani a scos la concurs două posturi de asistent medical pentru SecÈ›ia de Pediatrie I È™i un post disponibil pentru SecÈ›ia de Pediatrie II. Pen...