Botoşăneni prinşi de poliţiştii de frontieră, după ce au sărit gardul P.T.F. Siret!

Doi bărbaÅ£i din judeÅ£ul BotoÅŸani au încercat să scape de poliÅ£iÅŸtii de frontieră, sărind gardul Punctului de Trecere a Frontierei (P.T.F.) Siret, dar nu au apucat să facă prea mulÅ£i paÅŸi că au fost reÅ£inuÅ£i.

In seara zilei de 12 octombrie a.c., in jurul orei 21.00, politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Siret, judetul Suceava, au observat doua persoane care transportau bagaje voluminoase si care au evitat artera de control a punctului, sarind gardul perimetral al P.T.F. Siret.

Imediat s-a procedat la interceptarea persoanelor in cauza, moment in care acestea au abandonat bagajele in vegetatie si au incercat sa fuga.

In urma actiunii, politistii de frontiera au retinut pe cetatenii romani D. Lucian, in varsta de 29 de ani si S. Constantin, de 37 de ani, ambii domiciliati in judetul Botosani.

La cercetarea zonei, politistii de frontiera au descoperit, la aproximativ 300 m de P.T.F. Siret, ascunse in vegetatie, 5 colete ce contineau 750 pachete de tigari de provenienta ucraineana, de diferite marci.

Politistii de frontiera suceveni efectueaza in cauza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de trecere frauduloasa a frontierei de stat si contrabanda, iar tigarile in valoare de 9.000 lei au fost ridicate in vederea confiscarii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un candidat PNL la Parlamentare ar fi blocat în instanță evacuarea unor cetățeni din Centrul Vechi! (Video)

astăzi, 16:20

După ce membrii PSD care candidează la alegerile Parlamentare din acest an È™i-au depus dosarele de candidatură, Cosmin Andrei, primarul municipiului BotoÈ™ani, le-a transmis colegilor de partid cÄ...

Bărbat din Botoșani dat dispărut de familie, se afla la muncă în Italia alături de fratele său!

astăzi, 16:10

LaurenÈ›iu Cosarianu, din comuna Dimăcheni, judeÈ›ul BotoÈ™ani, este de negăsit. Asta după ce se afla la muncă în Italia alături de fratele său. Pe 6 octombrie, bărbatul de 42 de ani a...

Peste 10 candidați înscriși pe trei posturi de asistenți la Botoșani!

astăzi, 16:00

Spitalul JudeÈ›ean „Mavromati” din BotoÈ™ani a scos la concurs două posturi de asistent medical pentru SecÈ›ia de Pediatrie I È™i un post disponibil pentru SecÈ›ia de Pediatrie II. Pen...