Inscrisa la proba de Sport a bacalaureatului, se va prezenta la cea de Geografie, pentru ca si-a luxat glezna!

Peste 60 de candidati din judetul Botosani au fost inscrisi, astazi, pentru proba alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii, in sesiunea a doua a bacalaureatului.

Patru dintre cei 62 de candidati au lipsit, comisia fiind nevoita sa formuleze subiecte pentru nu mai putin de 22 de discipline pentru care au optat candidatii prezenti.

Candidatul care sustine bacalaureatul in Penitenciarul de Maxima Siguranta Botosani a sustinut proba la sport (handbal), tot la sport prezentandu-se si elevul din Ripiceni care ieri, pentru ca a pierdut autobuzul, a fost examinat separat, la orele amiezii.

Miercuri, absolventii de liceu vor trece de ultima proba, una la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzatoare specializarii.

La proba de miercuri sunt inscrisi 44 de candidati pentru proba sportiva, in timp ce alti 16 absolventi au optat pentru alte discipline.

O fata, care initial a ales pentru ultima proba sportul, a primit acordul comisiei pentru a se prezenta la examenul de geografie, dupa ce si-a luxat glezna.

Candidatii vor afla rezultatele pe 28 august si tot in aceeasi zi vor putea depune contestatiile. Pe 3 septembrie vor fi afisate rezultatele finale.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...