Inscrierea la Bacalaureat se face cu o saptamana mai devreme!

Nota emisa la jumatatea lunii noiembrie 2009, prin care Ministerul Educatiei(MECI) le cerea inspectorilor scolari sa caute metode pentru reducerea cheltuielilor, preciza drept solutie concediul fortat pentru cadrele didactice in perioada 14-18 decembrie 2009.

Pentru a se putea inscrie la examenul de final de liceu, intre 14-18 decembrie 2009, elevii vor trebui sa-i oblige pe profesori sa vina la scoala.

Se pare ca in momentul in care MECI a stabilit zilele libere pentru concediul fara plata, nu a luat in calcul perioadele importante ale examenelor nationale.

Ca solutie pentru situatia creata, Ministerul Educatiei a mentionat pentru Cotidianul, ca vor permite inceperea inscrierii la examenul de Bacalaureat 2010 in perioada 7 - 11 decembrie 2009, aceasta continuandu-se si in perioada stabilita initial, 14-18 decembrie.

Cei care se vor ocupa de notarea informatiilor privind optiunile elevilor pentru probele de Bacalaureat vor fi dirigintii, acestia urmand sa le inmaneze secretariatului scolii.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru botoșăneni transportați la spital în urma unui accident, victime evaluate de un pompier care pleca spre o misiune la Constanța! (Foto)

astăzi, 12:07

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier care s-a produs, duminică dimineață, pe raza localității Copălău. În eveniment au fost implicate două autoturisme. ...

Un american a vrut să treacă Vama Racovăț cu un permis cumpărat online!

astăzi, 11:18

Asta s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 11:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț– ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de con...

Universitatea Craiova - FC Botoșani, astăzi de la ora 16:00

astăzi, 11:00

Universitatea Craiova primește astăzi vizita celor de la FC Botoșani în etapa cu numărul 13 din Superliga României. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CSU Craiova! Universit...