Inca 14 cazuri de gripa noua la Botosani, in ultimele 24 de ore!

197 de noi cazuri de gripa porcina, dintre care 14 la Botosani, anunta Ministerul Sanatatii! Totalul cazurilor confirmate de la debutul pandemiei pana in acest moment ajunge la 2.455.

77 de cazuri se inregistreaza la Bucuresti, 19 cazuri noi au fost confirmate in judetul Hunedoara, 14 in judetul Botosani, 10 la Iasi si noua in judetele Bacau si Dolj, potrivit bilantului comunicat de Ministerul Sanatatii.

In urma depistarii unor cazuri de gripa porcina, s-a luat decizia suspendarii cursurilor la 14 unitati de invatamant din intreaga tara, insa printre unitatile amintite nu figureaza niciuna din judetul Botosani.

Comitetul de Coordonare pentru Gripa a decis, marti, sa nu mai faca publice date despre pacientii decedati din cauza gripei porcine, cum ar fi varsta, sexul si localitatea unde s-a produs decesul.

Reamintim ca, in Romania, au fost inregistrate pana acum doua cazuri de deces din cauza gripei noi, un barbat din radauti si o femeie din Leorda, Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Liviu Ciobotariu, după ce a încurcat-o pe Universitatea Craiova în Bănie!

astăzi, 19:37

După ce în etapa precedentă a învins-o pe Rapid, formația antrenată de Liviu Ciobotariu a obținut un nou rezultat pozitiv, având în vedere că Universitatea Craiova ocupă...

Vilă cuprinsă de flăcări la Botoșani, proprietarii au aprins focul cu benzină!

astăzi, 19:12

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Baranca, comuna Cristinești. Bunurile aflate la mansarda unei case, dar și acoperișul locuinței, au fost c...

Universitatea Craiova - FC Botoșani 0-0! Remiză surprinzătoare în Bănie!

astăzi, 18:09

Meciul disputat între Universitatea Craiova și FC Botoșani s-a finalizat cu scor 0-0. Cele două echipe s-au întâlnit în cadrul etapei a 13-a pe stadionul „Ion Oblemenc...