Îngrijorător! Tot mai mulți copii cu probleme neurologice!

Îngrijorător! Tot mai mulți copii cu probleme neurologice!

 Medicul Aurel Tinca  

Tot mai mulți copii ajung pe mâna medicilor pediatri de la Secția de Pediatrie din Botoșani și sunt diagnosticați cu probleme neurologice.

Potrivit medicului Aurel Tinca, astfel de probleme sunt depistate în general la copiii cu vârste mai mari, adolescenții prezentând convulsii sau chiar tulburări de echilibru.

“Sunt cazuri la copii mari destul de interesante, cazuri neurologice, cu convulsii, cu tulburări de echilibru care pot fi consecința unor agresiuni virale, dar se constată și anomalii pe imagistică de tipul chisturilor formate în trunchiul cerebral sau alte anomalii", a spus medicul Aurel Tinca.

Unii copii ajung să aibă astfel de probleme și după ce au consumat perioade mai îndelungate substanțe halucinogene.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
3

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
27

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
132

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...