Infrangere usturatoare suferita de FC Botosani, 4-0 cu CFR Cluj!

CFR Cluj a trecut de FC Botoșani într-un meci din etapa a 31-a din Liga 1, scor 4-0, după "dubla" lui Tade și reușitele lui Guima și Chanturia.

După primele 16 minute, scorul era deja 2-0 pentru ardeleni. Prima reușită a lui Tade a venit în minutul 12, care a reluat simplu din fața lui Lazăr, după o centrare perfectă a lui Jakolis de pe partea dreaptă. Tade a făcut "dubla" 4 minute mai tîrziu, cînd a executat un penalty, însă balonul a fost respins de Lazăr înapoi la atacant, iar acesta din urmă a reușit să trimită mingea în poartă.

În acest moment, Tade este golgheterul Ligii 1, cu 15 goluri. Mai mult, Tade l-a egalat în acest moment pe golgheterul de anul trecut, Antal. Reușita de 3-0 i-a aparținut lui Guima, care a primit o pasă perfectă de la Jakolis, iar portughezul n-a ratat ținta. Ultimul gol al partidei l-a marcat Chanturia în minutele de prelungire cu un șut de la marginea careului cu latul.

Echipele de start: 

CFR Cluj: Mincă - Lopes, Larie, Tinc, Camora - Jakolis, Deac, Petrucci, Păun - Negruţ, Tade
Rezerve: Remo, Ene, Vereş, Jazvic, Guima, Chanturia, Carter

FC Botoşani: Lazar - Patache, Tincu, Fugh-Porret, Acsinte - Vaşvari, Danci, Croitoru - Ivanovici, Roussel, Martinus
Rezerve: Tiuţ, Browne, Oltean, Homei, Hadnagy, Roşu, Ianc


Min 1: A inceput meciul!

Min 3: Patache suteaza de la mare distanta, insa mingea trece mult peste poarta

Min 4: Tade suteaza de la 14 m, iar Faugh-Porret blocheaza si este corner pentru clujeni!

Min 6: Paun suteaza de la 25 de m, balonul este deviat de Patache si ajunge in bratele lui Lazar

Min 12: GOL CFR CLUJ! Botosanenii au inceput foarte timid aceasta partida, iar clujenii deschid scorul! Tade a primit o centrare in fata portii si, aflat singur in fata lui Lazar, a trimis cu latul si este 1-0

Min 14: PENALTY CFR CLUJ! Patache trage de tricou un jucator advers in careu, iar Radulescu disteaza lovitura de la 11 m si cartonas galben pentru jucator botosanean.

Min 15: GOL CFR CLUJ! Tade executa si suteaza in partea stanga, Lazar reuseste sa respinga, insa mingea ajunge din nou la Tade, care suteaza in dreapta si duce scorul la 2-0.


Min  19: Ocazie FC Botosani! Patache ii trimite lui Martinus, care de la 14 m suteaza, insa Minca a iesit excelent si a aparat!

Min 21: Tade a fost la un pas de a duce scorul de la 3-0. Jucatorul clujenilor a primit o pasa la 20 de m, a intrat in careu si a sutat la coltul lung, iar mingea trece pe langa poarta.

Min 32: Negrut apare in careul echipei FC Botosani si, chiar daca se aflau patru jucatori botosaneni acolo, a sutat pe centrul portii, Lazar reusind sa retina

Min 45: Pauza

..................................

Min. 46 Schimbare FC Botoşani: iese Danci şi intră Roşu

Min 46: A inceput repriza a doua

Min 59: FC Botosani a inceput mai bine repriza a doua si a avut posesia, iar Ivanovici putea inscrie, dar sutul sau a fost aparat de Minca.

Min 61: Cartonas galben vazut de Jakolis

Min 62: Schimbare la Cluj: intra Guima si iese Negrut

Min 66: Nelut Rosu suteaza din interiorul careului, insa mingea trece mult peste poarta

Min 66: Schimbare la Botosani: iese Roussel si intra Hadnagy

Min 69: GOL CFR CLUJ! Apararea Botosaniului a fost facuta sah mat de jucatorii clujeni, iar Guima marcheaza dupa 7 minute de cand a intrat pe teren 

Min. 72: Schimbare FC Botoşani: iese Croitoru şi intră Ianc

Min. 74: Cartonaş galben Păun

Min. 75: Schimbare CFR: iese Jakolis şi intră Chanturia

Min 87: Martinus executa o lovitura libera de la 18 m si trimite in bara din dreapta

Min 90: GOL CFR CLUJ! Guima si Chanturia au facut un schimb de pase excelent, iar cel din urma il invinge din nou pe Lazar.

FINAL DE MECI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...

Razii de amploare, noaptea trecută, în Botoșani. Peste 50 de sancțiuni, un șofer drogat a fost scos din trafic! (Foto)

astăzi, 10:26

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul celor de investigații criminale, a polițiștilor rutieri, a celor din cadrul subunităților de poliție și a jandarmilor și po...

Tânără amenințată cu moartea, botoșănean ridicat de polițiști și băgat în arest! (Video)

astăzi, 09:59

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul ...