Informare Primăria comunei Mihai Eminescu

Informare Primăria comunei Mihai Eminescu

Primăria comunei Mihai Eminescu aduce la cunoștință că de curând, în comună au fost împărțite pliante politice care au drept scop dezinformarea locuitorilor cu privire la investițiile din comună, insinuandu-se că ar fi realizate datorită domnului deputat PSD Costel Lupașcu.

Facem precizarea că toate investițiile consemnate în acel material au fost prezentate într-un mod mincinos și neancorat la realitate.

Domnul deputat PSD nu are cunoștință despre tipul investițiilor și sursă lor de finanțare. Majoritatea investițiilor la care face referire sunt finatate din fonduri europene prin programul PNDR 2014-2020, în perioada în care dumnealui nu era deputat.

În primul rând, toate investițiile realizate pentru comună Mihai Eminescu sunt datorate muncii depuse de aparatul de specialitate coordonat de Primarul comunei.

Mai mult decât atât, menționează că datorită guvernului din care făcea parte, comună a realizat investițîi, afirmație total greșită! 

Relizarile pe care el le menționează, în necunoștință de cauză, sunt proiecte finanțate din fonduri europene, iar pentru finanțarea acestora, nu vedem legătură domnului deputat PSD cu atragerea fondurilor europene. 
Referitor la lucrările aferente modernizării și dotării școlilor din comună Mihai Eminescu, ținem să îi aducem la cunoștință domnului Lupașcu că acestea sunt finalizate, însă dumnealui dacă nu a avut niciodată contact cu administrația locală a comunei, nu are de unde să știe acest fapt.

De necrezut este că în materialul despre care facem vorbire, dl Lupașcu susține că VA SPRIJINI REALIZAREA SĂLII DE SPORT ÎN COMUNĂ MIHAI EMINESCU.
 
Primăria comunei a avut depus încă din anul 2007 la Compania Națională de Investiții proiectul pentru Realizarea Sălii de sport în comună Mihai Eminescu, iar în anul 2018 pe o altă măsură de finanțare, dar pentru că nu am avut culoare politică care trebuia, această investiție nu a primit aprobare.

Pentru realizarea sălilor de sport, au primit finanțare de la bugetul de stat, preferențial doar primăriile ai căror primari sunt din același partid politic că al domnului Lupașcu.
 
Astfel, Primăria comunei Mihai Eminescu se arată dezamăgită de afirmațiile mincinoase și de faptul că o persoană care niciodată nu s-a arătat interesată de comună își isuseste dezvoltarea acesteia prin realizarea obiectivelor.

Totodată aducem la cunoștință că Primăria are deptul de a se îndrepta împotriva celor care prin dezinformare/ informare greșită aduc atingere imaginii instituției, pe toate căile legale.

comunicat

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
117

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
35

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
246

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...