Înfiinţarea unui nou post de director la Nova Apaserv, văzută cu ochi buni de preşedintele Consiliului Judeţean!

Extrem de criticată de o parte dintre reprezentanţii administraţiei publice locale care fac parte din Adi Aqua, noua organigramă de la societatea Nova Apasersv este susţinută de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

Acesta spune că era imperios necesar să se înfiinţeze un post de director economic, date fiind fondurile europene care trebuie gestionate la nivelul operatorului de apă. Ţurcanu a dat asigurări că organigrama de la Nova Apaserv nu va mai fi mărită în acest an.

“Nu vom creşte organigrama pentru că trebuie să creştem întâi producţia şi după aia să ne pândim la creşteri. Acolo era un şef departament economic care s-a transormat în director economic pentru că pe proiectele europene, pe plăţile de milioane de euro, nu poate semna alături de director un şef compartiment. Trebuie să fie un director pentru că responsabilitatea este enormă. Acolo trebuie să ai un director economic care să îşi asume semnătura şi să pună viza de plată", a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean.

 

Spune-ne opinia ta